Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding Doet wat is beloofd Korrekte afhandeling

Pluspunten

Nette en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

niks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen positieve punten

Spijt dat ik besteld heb vis alleeninkt.nl. Na de eerste zending die niet geaccepteerd werd in mijn printer mocht ik ze terug sturen en zou andere krijgen met een extra zwarte cartridges. Eindelijk na 10 dagen binnen ,maar zonder de extra zwarte. heb dus uiteindelijk teveel betaald. Nooit meer bij dit bedrijf zal ik iets bestellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ALO IK HAD OP 12/03/2016 EEN BESTELING GEDAAN EN DIE MAAR EERS KUNNEN AFHALEN OP 22/03 OM DAT IK NIETS WIST WAAR HET PAKJE WAS IK BEGRIJP WEL DAT U ER NIETS AAN KUNT DOEN MAAR DE VERVOERDER KON WEL EEN BRIEFJE AGTER LATEN WAAR IK HET PAKJE KOST OPHALEN

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Blijf een van de goedkoopste leveranciers!

Pluspunten

Heel snelle service, prima

Pluspunten

Het is me niet mogelijk om een oordeel uit te spreken over de laatste levering. Die is als reserve bedoeld. Maar die zou niet besteld geweest zijn bij de firma indien ik niet verrast was voor de hoge kwaliteit van de producten voor een heel lage prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling en bezorging

graag betere uitleg van de inktpatronen.omdat aangegeven was dat het lipje verwijderd moest heb ik het koperenlipje verwijdrd.nu zijn deze patronen niet te gebeuken en heb er niets aan.kunt u er nog iets mee?zonde van de 36 euro.

Pluspunten

Goede huisproducten en heel snel bezorgt

Graag een handleiding voor het gebruik van fotopapier van dikte en kwaliteit. Standaard te gebruiken voor fotoprinters zoals gebruikstermen.

Pluspunten

Prima inkt voor het afdrukken van documenten. Snelle levering.

Foto's afdrukken op glanzend fotopapier of Photo Paper Pro op de hoogste kwaliteit is van een stuk mindere kwaliteit dan het origineel van Canon.

Pluspunten

Snelle en accurate levering en voor een mooie prijs. Ook de coupon voor 10% korting was een prettige verrassing.

Pluspunten

Super snelle service!

Pluspunten

Negen

Pluspunten

Snelle goede service

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

geen

Pluspunten

Snelle verzending

Van de door mij bij u gekochte HP360 cartridges was de eerste van de drie in ieder geval over vol, waardoor ook mijn vingers bijgekleurd werden. Jammer is dat bij het gebruik van deze cartridges HP steeds maar meldt dat het niet hun eigen produkt is. Verder geen opmerkingen.

Pluspunten

Een bestelling is supersnel en eenvoudig via internet te plaatsen.

Pluspunten

duidelijke website, eenvoudige procedure om te bestellen. keurige levering, op tijd en goed verpakt

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle service.

slordige foutjes bij mijn bestelling .ik bestel van epsob 8vullingen krijg er maar 3 meteen gebeld de andere kreeg ik de dag er op klein foutje.

Pluspunten

Vriendelijk en zeker

?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering en heel goede prijs

Cartridges werken absoluut niet en ik ga dan ook reclameren. Of ik in de toekomst nog ga bestellen is zeer twijfelachtig. Zeer slecht!

Modem 20

7741MJ Coevorden