Pluspunten

Heel goede prijzen en goed materiaal

Pluspunten

prijs kwaliteit prima makkelijke bestelprocedure

Men spreekt van 24 uurs levering. Een bestelling op vrijdag (begin an de avond) verwacht je dan ook maandag en niet dinsdag. Bij de order bevestiging per mail zit een factuur "aangehecht". Deze had ik vrij snel betaald. Een paar uur later volgde een factuur van een bedrijf dat de facturen verzend en int voor alleen inkt. s.v.p.duidelijkheid in scheppen; wellicht stond dit in de alg. voorwaarden (?)

Pluspunten

snelle en goede service

Pluspunten

snelle levering. Goedkoop

Ik moet wel snel een beoordeling geven. Nog geen tijd gehad om de cartridges uit te pakken en te installeren. ;)

Pluspunten

Ik doe liever nooit mee aan enqettes, dit is in principe in strijd met mijn levensovertuiging , ik zal u mondeling aanbevelen aan mijn kennisen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

iets verkopen wat niet werkt en dan weer terug kunnen sturen omdat men niet weet wat het probleem is is niet echt wat de bedoeling was

Pluspunten

Goede service na ttelefonische informatie

Duidelijk vermelden welk bedrijf en wanneer de bezorging was. Omdat het pakje niet in de brievenbus past leverde dit een probleem bij de bezorging. Dankzij de attente reactie van Uw personeel is dit goed opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs en kwaliteit zijn OK,

Pluspunten

de inkt cartridge die ik besteld heb werkte niet zo optimaal, men heeft na een belletje gelijk een nieuw verstuurd de volgende dag. en het werkt prima. Alleeninkt geeft een goede service en zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

Snelle levering en keurig afgeleverd. We zijn erg tevreden dus een nieuwe klant erbij dus voor herhaling vatbaar.

Geen.

Pluspunten

Goede info, prijs/kwaliteit verhouding prima

Mijn bestelling is bij de buren afgeleverd ; dat vind ik vreemd omdat het pakketje makkelijk door de brievenbus kan.

Pluspunten

Super service. Helaas is de bestelling niet aangekomen. Echter alleeninkt.nl stuurde me meteen opnieuw de bestelling op. Deze gelukkig gewoon ontvangen.

Pluspunten

Prima levering en betalingsmogelijkheden.

Eerste maal dat ik met Alleeninkt.nl zaken c.q. een bestelling heb geplaatst, dus over de kwaliteit van de inkt-cartridges kan ik nog geen oordeel geven.

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

- Snelle levering - Goede prijs/kwaliteit verhouding - Goede service(!)

- Tot zover geen enkele...

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak

Pluspunten

snel duidelijk en goed

geen

Pluspunten

Deze cartridges waren mooi van prijs. De 2544 van hp waren er niet. Ze zijn volgens mij gelijk aan de 2540. Als jullie die gehad hadden, had ik die ook gekocht wrs.

Zie bovenstaande

Pluspunten

top zeer snel in de bus gekregen

niet eigelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk besteld,Snel bezorgd

Pluspunten

Keurig geregeld, levering na twee dagen. Betaling achteraf.

Modem 20

7741MJ Coevorden