Pluspunten

De bestelling werd goed uitgevoerd, ietsje langer dan 24 uur levering maar geen probleem.

Versturen met KIALA misschien goedkoper en gemakkelijker af te halen in een Kiala-punt?

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Quick communication regarding my order, fast response and quick delivery, well-packed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en de inkt doet wat je van inkt mag verwachten. Mijn HP printertje mekkerde nog wel over niet origineel enzo, maar daar bleef het bij.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en goede service. Overzichtelijke website, waarbij je gemakkelijk via je eerdere bestellingen, snel een nieuwe bestelling kunt plaatsen. Ook is het erg klantvriendelijk en met humor, zeker als je via google nog een kortingscode zoekt. Top!!

Niet opgevallen

Pluspunten

Snelle levering. De rest kan ik pas beoordelen als de spullen op zijn. Want hoe lang het mee gaat weet je pas later.

Zuiveringssetjes. voor de printkoppen. Als die er zijn.

Pluspunten

Pluspunten

Prima snelle service en uitstekende prijs

Pluspunten

Snel en goede (after sales) service

Nvt

Pluspunten

Goede afterservice en super snelle verzending

Pluspunten

goede prijs en service

Pluspunten

Duidelijke website en bestelformulier

Pluspunten

Snelle levering,concurerende prijs.

Pluspunten

Goede service toen bleek dat één van de cartridges niet werkte, direct nieuwe opgestuurd gekregen!

Nog iets sneller leveren? Voor 22.00 uur besteld zou eigenlijk volgende dag bezorgd moeten worden, zat nu een dag tussen.

Pluspunten

Pluspunten

Genoeg keuze. Gemakkelijk te bestellen bij Alleeninkt.nl. Goed verpakt verzonden. De inkt is echt oké en niet te vergeten de lage prijs!!

De belofte, snel bezorgen werd niet waar gemaakt. De inkt kwam pas na 5 dagen aan.

Pluspunten

Snelle levering Prima kwaliteit Lage prijs

Doe zo verder

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Duidelijke c.q. overzichtelijke website. Bestelling daardoor snel en overzichtelijk online te realiseren. Betaling online op een veilige manier kunnen uitvoeren. Snelle levering van de bestelde producten. Keurige reactie via e-mail van de gedane bestelling en betaling. Super lage prijs en perfect werkende inktpatronen. Een bedrijf dat mijn vertrouwen heeft en dit ook uitstraalt. Zonder meer.....................Aanbevelenswaardig !!

Geen.

Pluspunten

Snelle levering.

Sneller afhandelen,het duurde twee dagen na mijn bestelling voordat mijn inkt werd thuis bezorgd.

Pluspunten

Zeer goed verzorgd pakket.

Modem 20

7741MJ Coevorden