Pluspunten

snel en efficient

Geen idee!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vlotte correcte levering

2x factuur ontvangen. 1e factuur via Alleeninkt, 2e factuur via Billink. Na melding via mail geen commentaar. 1e factuur was door mij na vier dagen betaald

Pluspunten

Prima. Snel ontvangst van datgene dat ik besteld had.

Pluspunten

In de middag besteld en de volgende dag keurig met de post ontvangenl Helemaal TOP

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering zoals op de web site is aangegeven. 24 uur service.Zeer tervreden.

tot nog toe geen

Pluspunten

Prima. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit!

Nu zaten cartridges voor 2 verschillende printers door elkaar in 1 doos. Dat kan beter! Even gescheiden in 2 zakjes was een simpele oplossing geweest.

Pluspunten

-Prima en nuttig advies - snelle levering -goede kwaliteit

Pluspunten

Perfected service, besteld en de volgende dag al bezorgd

geen

Pluspunten

goede niet originele inktpatronen!!

Pluspunten

ik had een bestelling geplaatst, in de eerste instantie een fout paketje gekregen, maar ben vriendelijk te woord gestaan, en de volgende dag nieuwe pakket gekregen, en kon het oude pakket opsturen, en de kosten worden op mijn rek gestort, zeer tevreden,

Pluspunten

duidelijke site. snel verzonden en binnen gekregen en goed product, voor Canon Pixma printer. kom hiervoor terug de volgende keer.

Pluspunten

Vertrouwen in de mens

Nvt

Pluspunten

Top, dag nadien al geleverd . Huismerk werkt prima op hp (364 patronen) printer. Gebruik printer wel niet om foto's mee te printen enkel text en tickets etccc , ruim voldoende kwaliteit

Iets grotere verpakking , was nogal op elkaar geduwd in de doos om het toch maar in de kleine verpakking te kunnen krijgen :)

Pluspunten

Snel en makkelijke site

Pluspunten

zeer scherpe prijs. goede prijs/kwaliteit verhouding.

geen

Pluspunten

Correcte afhandeling, en bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb vrij snel mijn produkten ontvangen. Ondanks dat ik in Antwerpen woon. Ik heb verschillende malen naar hen gemaild voor dat ik definitief de produkten aankocht.Ik heb altijd snel en duidelijk antwoord gekregen. Om de produkten juist te beoordelen is het nog een beetje vroeg denk ik . Ik heb net Cyan en Magenta vervangen en één wit zwart afdrukje gemaakt. Hoe kan ik dit nu al juist beoordelen. Heb nu pas 2

Pluspunten

Snelle bezorging, prima printjes

Pluspunten

Duidelijke website. Komt overeenkomst/levering (gelukkig) binnen de tijd na. Biedt (zo te lezen) een deugdelijke garantie en kwaliteit. (Ik kan helaas nog niets zeggen over de kwaliteit van het geleverde produkt, omdat de bestaande toner nog in gebruik is).

"Zo de waard is, zo vertrouwt hij zijn gasten", is een bekend gezegde. Een vertrouwd adres betekent dan ook veel, zowel voor klant als leverancier. Ik besef, dat helaas niet iedereen betrouwbaar is met (op tijd) betaling. Wel ben ik van mening - wanneer het bestel bedrag het ondernemers risico toelaat, dit gezien de hoogte van het totaalbedrag zoals in dit geval - om een bestelling vooruit te leveren, en een bankoverschrijving toe te voegen. Dat is een hoge mate van vertrouwen scheppen bij de klant !

Pluspunten

Snelle levering van de bestelling. Uitstekende verpakking Goede prijs voor het geleverde

Zo door blijven gaan

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prijs zeer goed

na 10 dagen mijn levering ontvangen

Pluspunten

Ga zo door snelle aflevering prima kwaliteit

Modem 20

7741MJ Coevorden