Pluspunten

Hele snelle service!

Pluspunten

Alles goed ontvangen en perfect geholpen bedankt

Geen verbetering nodig was perfect

Pluspunten

werkt prima, ben er blij mee

Pluspunten

Snelle levering teven scherpe prijs

Pluspunten

Goede service, probleem zeer snel opgelost.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer correct en volgens geldende norm in keurige staat afgeleverd.Na geïnstalleerd te zijn werkte de cartidges uitstekend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als U beloofd dat de bestelling de volgende dag wordt bezorgd, dan ook proberen na te komen. Bij mij duurde het 3 werkdagen.

Pluspunten

de levering is snel en de producten zijn van prima kwaliteit. daar komt ook nog eens bij. dat je van de prijzen blij wordt

die zou ik zo niet kunnen vinden

Pluspunten

SUPERsnelle levering vanuit Nederland tot in België. Op het eerste zicht lijken het ook de juiste tonercassettes te zijn (in tegenstelling tot een eerdere bestelling bij de concurrentie). Of de toners ook kwalitatief genoeg zijn en dus lang genoeg mee gaan, is natuurlijk afwachten. Momenteel toch al héél tevreden over een zéér lage prijs voor het tonerpakket.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat ik de zending al een dag thuis was ook al was het volgens mij al na vijfen.

Dit was de 1e keer dus ik weet het nog niet

Pluspunten

eenvoudig bestellen en zeer snelle levering. lage prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit prijs verhouding, Een vlotte service met een duidelijke afrekening.

Ik ben van mening dat de service niet voor verbetering vatbaar is

Pluspunten

Prima communicatie en snelle levering. De inktpatronen lijken het goed te doen. Ik heb voorlopig geen negatieve opmerkingen. Nog wel even afwachten hoelang ik ermee doe maar tot nu toe ben ik erg tevreden! Goed gevonden dat de patronen doorschijnend zijn, zodat je kan zien of ze wel echt leeg zijn als de printer het aangeeft! Ben zeker van plan om in de toekomst nog te bestellen.

voorlopig geen...

Pluspunten

momenteel tevreden over levering en direct telefonisch contact, maar ...zie hiernaast,

geachte, na vandaag nog telefonisch contact te hebben gehad, hierbij mijn probleemstelling: #28034 is mijn bestelnr. na de installatie werkte de printer niet, ik kon niets afdrukken, hij gaf foutmeldingen van de magenta en de gele cartridge. Na overleg met iemand van jullie bedrijf heb ik de andere gele en magenta cartridge gebruikt (ik had een dubbel pakket besteld), nu werkt het wel. Om een dubbele check te doen heb ik opnieuw de "niet-werkende' gele (afgewisseld) en de magenta gewisseld, opnieuw problemen. Nogmaals de nieuwst gele en magenta geplaatst, printer opnieuw in orde. graag feedback over hoe dit mogelijk is aub? Ik heb trouwens geen software terug opnieuw geïnstalleerd of dergelijke. Hoe verder met de twee 'defecte modules en eventuele vervanging van deze?' met vriendelijke groet en tot wederhoren, wilfried mijn telnr=0032472720041

Pluspunten

goedkoop, snel bezorgd, betaling achteraf

geen

Pluspunten

Snelle leveringen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkope producten en vlugge verzending

Spijtig hogere kosten voor verzending naar Belgie

Pluspunten

Ik had een vraag over een korting bon, uitleg gevraagd en ik was fout. Was geen probleem en kreeg dezelfde behandeling alsof zij een fout hadden gemaakt. Dus een 10 is nog te weinig

Pluspunten

Tijdens het bestellen ging het betalen niet goed bij iDEAL gaf hij aan dat het proces was beëindigd. Na twee pogingen heb ik gebeld en kreeg ik mijn bestelling en heb achteraf betaald. Dat vind ik goede service. Pakket was snel bezorgd en ziet er goed uit.

Pluspunten

Alles wat je nodig heb is goed te vinden En ze hebben alles Snelle levering

Ga door zo

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

bestelling goed aangekomen weet alleen nog niet of de cardridges door mijn Brother printer geaccepteerd worden

snellere levering duurde 3 dagen eer ik de bestelling in huis had

Modem 20