Pluspunten

Vlotte levering en zeer concurrerende prijs/kwaliteit verhouding

Bij plaatsing cartridge soms lekkage

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering.

Helaas ontbrak er één cartridge in een set van zes bij aflevering. Na een telefoontje werd de ontbrekende cartridge snel nageleverd. Iets accurater werken of controle kan dit voorkomen...

Pluspunten

Prima service, snelle levering. Top

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle en goed verzorgde bestelling. Goede prijs

Mindere tot slechte informatie over mogelijke printerproblemen. Mijn HP Photosmart 6510 weigert nog steeds om de zwarte inktpatroon volledig te accepteren. Er is geen informatie bijgevoegd of adequate help-functie op de website beschikbaar hoe dit probleem op te lossen. Via via gehoord over de luchtinlaat van de inktpatroon die verstopt zou zitten. Na "uitkrabbem" komt fractioneel zwarte inkt beschikbaar maar is vrijwel niet leesbaar.

Pluspunten

Snelel levering in de brievenbus. Cartridges zijn transparant, dus je ziet hoeveel inkt erin zit: vind ik een pluspunt. Ben benieuwd hoelang ze meegaan en kan nog niets zeggen over het kwaliteitsverval. Tot nu toe ok.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en correcte service. Men bleek niet alle gewenste patronen in voorraad te hebben .Ik werd per mail hiervan in kennis gesteld. Omdat ik enkele van de patronen dringend nodig had werd het meteen/persoonlijk geleverd aan huis. Top service :))

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

Super snel geleverd, en ook nog eens een perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs. Volgende keer zeker weer.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle service

cartridge, welke we besteld hebben matchen niet met de printer, dus kunnen deze niet gebruiken. Conclusie : weggegooid geld.

Pluspunten

goeie prijzen

levering ging niet helemaal goed

Pluspunten

Ik kreeg per ongeluk de verkeerde inkt cartridge toegestuurd die niet herkend werd, door mijn printer. Binnen 2 dagen de goede cartridge opgestuurd gekregen, zonder kosten! DÁT is service!

GEEN

Pluspunten

snelheid van leveren duidelijke en compacte website vriendelijke mensen aan de telefoon

Pluspunten

Benodigde tonor's niet in het programma maar na een telefoontje toch in het programma opgenomen en binnen 2 dagen geleverd. Complimenten !!!!!

Pluspunten

Snelle levering in een klein doosje!! Super geen verbeter punten!!

Pluspunten

de prijs, de service. Ik zocht een Toner en werd telefonisch super geholpen. Toen DHL het pakket verkeerd bezorgde werd er meteen een nieuwe opgestuurd ipv op de retouren te wachten.

Met post NL ipv DHL bezorgen

Pluspunten

aantrekkelijke prijzen en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop

Geen bevestiging van bestelling gehad en ook geen reactie op mijn mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Goed verpakt -Niet duur -Overzichtelijke site -Kwaliteit (huismerk toners) moeten we afwachten natuurlijk, maar we verwachten dat dit wel goed zal zijn (gezien de positieve reviews)

-Het afleveradres werd verkeerd doorgegeven aan DHL waardoor we vijf dagen moesten wachten op onze bestelde toners terwijl die al dringend waren... (Handelsstraat ipv Rue Wastenne en handelsstraat kennen we niet eens dus kunnen we nooit hebben doorgegeven)

Pluspunten

Snelle levering en perfecte service

Geen, zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, prima inkt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en correct geleverd

Modem 20

7741MJ Coevorden