Laden reviews...
54 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Le recensioni puntano sulla qualità elevata dei prodotti e sulla facilità di montaggio e sostituzione delle tele. L'offerta è ampia e le spedizioni sono puntuali, con un servizio clienti che viene descritto come disponibile e professionale. In sintesi, gli utenti apprezzano qualità, praticità e assistenza.
Van de vele aanbieders op het internet biedt Werkaandemuur.nl naar mijn mening een breder, ander en mooier aanbod. Het kan even zoeken zijn tussen de vele werken, maar de kans dat je iets moois of bijzonders vindt is daardoor wel groot. Kwalitatief is er verder ook niets op aan te merken. Het airframe en het doek zijn van uitstekende kwaliteit. De akoestische waarde van de akoestische optie is wat beperkt. Verwacht hiervan geen wonderen. Maar het haalt wel degelijk een stukje galm weg waardoor de meerprijs het wat mij betreft wel waard is. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen.
18 June 2026
Robbert
Groningen
Tof om te horen dat je zo enthousiast bent over ons concept! Heel tof werk heb je gekozen, geniet ervan :-)
Een zeer goede kwaliteit, scherpe print en stevig doek en een solide lijst. En dit alles voor en betaalbare prijs. Echt super blij mee een echte aanrader
17 June 2026
Joost
Nijmegen
Wat leuk om te horen Joost!! Wij wensen jou veel plezier van je nieuwe kunstwerk
Deze mensen maken waar waarvoor ze staan. Ze leveren kwaliteit af. 2 abstracte schilderijen besteld, beiden om te mooier en geven iets extra aan de ruimte. Raad deze mensen aan en krijgen een dikke 10/10.
14 June 2026
Bart
Buggenhout
Wat past het kunstwerk mooi bij je lamp Bart! Super tof dat je zo blij bent met je kunstwerk, wij wensen je er veel plezier van.
Wij hebben een klein werkje gekocht, 50 cm op 50cm, met gouden art-frame. Je moet het dus nog helemaal zelf in elkaar steken. Het werk zelf is een canvas doek. Ik vind het persoonlijk vrij prijzig (218€) ..maar mooi, moet ik ook toegeven. Mijn man vond het te duur Ik wil er graag nog 2 grote bestellen, maar twijfel een beetje omdat het zo prijzig is: dit is misschien relatief hoor, maar das voor iedereen anders natuurlijk. Verder kan ik het enkel maar aanbevelen omdat ik ze prachtig vind
4 June 2026
Justine-Ingrid Temmerman
ERPE MERE
Hi Judith, bedankt voor je feedback. Fijn dat je dit met ons deelt! Begrijpelijk dat het misschien wat gek aanvoelt dat je het nog zelf in elkaar moet zetten. Het positieve hiervan is dat het veel duurzamer verstuurd kan worden en er minder kans is op schade. Doordat je het doek zelf monteert is deze verwisselbaar.
Desondanks begrijpen wij dat je twijfels hebt. Mocht je nog twee werken willen gaan bestellen, neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij denken graag met je mee over de mogelijkheden en kunnen je adviseren bij je bestelling.
Hopelijk kun je gaan genieten van je nieuwe kunstwerk!
Heel veel keuze aan schilderijen, eerlijke prijs, snelle verzending, goede tracking informatie, vriendelijke en bekwame telefonische hulp. Perfect!
31 May 2026
Jan
L’Almetlla del Mar - Spanje
Wow wat tof om te zien dat onze mooie werken zelfs in Spanje een mooi plekje aan de muur hebben! Geniet van je Werk aan de Muur Jan!
De schilderijen zijn prachtig daar is niets van te zeggen. Maar de bezorging van de koerier Raaben was verschrikkelijk. En de klantenservice waar ik om hulp vroeg moest ik dwingen om contact temaken met de koerier.( snipperdag genomen ) en dan niet op komen dagen. Dat vond ik echt onvoldoende ik heb ook contact gehad met de klantenservice van de koerier en dat was een onbeschofte medewerkster. Als ik dat van tevoren had geweten had ik hier niet aan begonnen. Dan had ik waarschijnlijk ergens anders gekocht of eventueel de schilderijen opgehaald. Kopen en bezorgen moet gewoon goed geregeld zijn.!!!!! En een e-mail sturen of alles naar tevredenheid is hebben jullie ook niet gedaan. Erg jammer.
Beveelt niet aan
31 May 2026
Leo
Alphen aan den Rijn
Hi Leo,
Wat jammer om te lezen dat de levering zo'n negatieve indruk heeft achtergelaten. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer er onduidelijkheid ontstaat rondom een bezorging, zeker wanneer u hier tijd voor heeft vrijgemaakt.
Fijn dat u tevreden bent over de schilderijen zelf, maar we vinden het vervelend dat de ervaring rondom de levering en communicatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Uw feedback nemen we serieus en we zullen deze meenemen in de evaluatie van onze dienstverlening en samenwerking met onze vervoerders.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met ons te delen.
Wat een aanwinst voor het interieur. Wij hebben gekozen voor de artframe en hebben meteen een wisseldoek erbij besteld. Deze prachtige dame hangt hier in de zomer en tegen het najaar komt er een ander doek in die beter past bij de sfeer die in je in de donkere wintermaanden wilt creëren. Heel makkelijk om in elkaar te zetten en het doek vervangen is ook een fluitje van een cent.
29 May 2026
Angelique
Een
Wat leuk dat je meteen mee wisselt met de seizoenen Angelique! Dit is nou precies waarom wij zo'n fan zijn van het ArtFrame! Bedankt voor je fijne review.
Art frame is super eenvoudig in elkaar te zetten en doek erin spannen stelt weinig voor. Levering zoals beloofd en kwaliteit is perfect. Zeker voor herhaling vatbaar
28 May 2026
Sander
Joosten
Wat tof om te horen dat dit zo makkelijk ging Sander! Geniet van je mooie kunstwerk
Goede klantenservice. Persoonlijk en attent. Een werk dat ik zelf heb gemaakt. En het was precies zoals ik had ontworpen. Ook de kwaliteit van de prints zijn zeer hoog.
27 May 2026
Hans
Nieuw-Lekkerland
Wat tof om te horen dat je jouw eigen werk bij ons hebt besteld! Geniet ervan Hans
Zo ontzettend veel keus. Echt voor ieder wat wils. En zeker ook heel erg betaalbaar. Wordt snel geleverd en zeer goed verpakt. Beveel werk aan de muur echt aan bij iedereen.
25 May 2026
Sonja
Ravels België
Wat ontzettend leuk om te horen en zien Sonja! Wij wensen je heel veel plezier toe van je mooie kleurrijke kunstwerk, staat echt heel vrolijk!
Heel mooi schilderij, telefonisch een aanpassing dporgegeven, ook dit was geen probleem. Levering duurde iets langer, maar goed verpakt en een vriendelijke bezorger.
21 May 2026
Eline
Pijnacker
Super om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk! Staat ook echt fantastisch!
Gewoon TOP!!!
18 May 2026
Dirk
Evergem
Dit vinden wij dan weer TOP Dirk! Bedankt voor je fijne waardering
Uitgebreid assortiment, mooie kwaliteit, mogelijkheid om doeken te wisselen, eenvoudige montage. Kortom, een topproduct!
14 May 2026
Marcel Van der Graaf
Oude-Tonge
Tof om meteen mee te mogen genieten van je mooie kunstwerk Marcel! Wij wensen je veel plezier toe van je nieuwe Werk aan de Muur.
Er zaten in mijn bestelling een paar kleine schoonheids fouten. Na contact had ik binnen enkele dagen nieuwe doeken binnen die wel goed waren. Heel netjes en snel geregeld.
10 May 2026
Hugo Vet
Leiden
Wat fijn om te horen dat het zo snel was opgelost en je nu kunt genieten van je mooie kunstwerken!
Dit was mijn eerste keer dat ik een order plaatste bij Werk aan de Muur, maar zeker niet de laatste. Het in elkaar zetten en ophangen gingen perfect. Zorg er wel voor bij een groot werk dat je dit met z'n tweeën doet. Werk is makkelijk op te hangen en te verwisselen en geeft een sfeervol effect aan mijn woonkamer. Akoestisch paneel gekocht en dit werkt zeer goed. Geluiden worden goed geabsorbeerd! Echt een aanrader!
4 May 2026
Jeroen
Almere
Tof om te zien dat het werk een mooi plekje heeft gekregen en te lezen dat je er zo blij mee bent! Heel fijn ook dat je verbetering merk in de akoestiek van de ruimte. Veel plezier met je nieuwe kunstwerk Jeroen!
Fantastische marketing. Maar fotoposter was minder scherp dan gehoopt en verzending duurder langer dan dat je zou verwachten. Het inbouwen in frame was even uitvinden.
Beveelt niet aan
7 April 2026
Madelon
Utrecht
Dank je wel voor je review Madelon. Wat jammer om te horen dat de foto minder scherp is dan je had gehoopt en dat de verzending langer duurde dan verwacht. Zou je ons een mail willen sturen via [email protected]? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.
In VT wonen maakte ik kennis met werk aan de muur. Natuurlijk meteen het internet op om te kijken of dit ook iets was voor in ons huis. Prachtige doeken, systeem is ideaal en makkelijk in elkaar te zetten. Keuze genoeg in werken en voor ieder wat wils. Wij zijn fan!!
29 March 2026
Daphne
Tilburg
Wat leuk om te horen dat je geïnspireerd bent door VT Wonen en zelf een mooi werk hebt besteld. Hele toffe keuze! Wij hopen dat je veel plezier hebt van je mooie Werk aan de Muur.
Zo tevreden met mijn mooie kunstwerk aan de muur; heel erg blij mee! Het artframe is eenvoudig in elkaar te zetten en de kwaliteit is top. Mooie kleuren , die mooi matchen in de woonkamer. Keuze is ook enorm, dus voor elk wat wils. Foto volgt nog, want het hangt nog niet aan de wand: eerst iemand zien te vinden met een speciale boormachine
22 March 2026
Ellen
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, NL
Wat leuk om te horen Ellen, hier worden wij blij van! Hopelijk heeft je kunstwerk snel een mooi plekje aan de muur.
Naar mijn eerste canvas te hebben gekocht zeer tevreden over de kwaliteit helderheid en afwerking. Waarop ik mijn tweede canvas heb besteld zodat ik kan afwisselen. Nu nog op zoek naar een mooi project voor in de gang maar met zoveel keus wordt het een lastige klus! Ik raad werk aan de muur iedereen aan, ook de mensen die hier op visite komen geven me altijd complimenten over het schilderij
17 March 2026
Thamara
Apeldoorn
Tof om te lezen dat je zo blij bent met je kunstwerken en dat je hier mooie complimenten over krijgt!
Mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken van iets moois voor in de hal, helpen onze stylisten je graag verder. Je kunt ons mailen op [email protected]
Mooie werken zowel de foto als de tekeningen.
16 March 2026
Hans
Zwartsluis
Bedankt voor je mooie waardering Hans!
Een frame besteld in fors formaat, 75x150. Staat fantastisch. De constructie om het frame waterpas te hangen is ook perfect. Dat is meestal nog wel een dingetje en zie ik ook vaak tegenop. Maar dit werkt uitstekend. Gekozen voor de gouden rand; deze is wel fors duurder dan de overige kleuren, maar geeft een subtiele rand tegen een donkere achtergrond.
13 March 2026
Peter
Wommels
Wow wat een prachtig resultaat Peter! Het werk spat werkelijk van de muur af heel tof om te zien. Geniet van je prachtige nieuwe Werk aan de Muur.
De afgelopen jaren hebben wij onze woonboerderij verbouwd en we waren op zoek naar iets voor de muur waar vroeger de koeienstal stond. Op pintrest kwamen we een geweldige foto van “koeien in een oude koeienstal” tegen en zo kwamen we bij werk aan de muur terecht. We hebben de foto als naadloos behang laten afdrukken en kregen het binnen een week binnen. Het behang was geweldig stevig materiaal dat gemakkelijk op te hangen was en het eind resultaat is fantastisch!! We zijn er zo blij mee; er staan weer levensgrote koeien in onze oude koeienstal en de muur ziet er fantastisch uit!
8 March 2026
Margo
Ried
Wat tof om mee te mogen genieten van het eindresultaat Margo! Heel tof om te zien dat jullie de woonboerderij zo mooi hebben verbouwd en de stal terug hebben laten komen in het behang. Heel veel woonplezier!
Bingerweg 8
2031 AZ Haarlem