Geweldige keuze, keurig verpakt

Mooi materiaal, vooral heeft men aandacht voor detail. Dat zie je al aan de manier waarop het is verpakt. Bestel er binnenkort weer iets.

Prachtig

Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Aanrader

Na veel zoeken een mooi werk uitgekozen, daarna twijfels over het materiaal. Goed geholpen door de klantenservice. Uiteindelijk voor de (betaalbare) canvas met baklijst gekozen, geen spijt van! Werd goed verpakt verzonden.

Prachtige canvas werken en zeer snel en keurig verpakt afgeleverd !

Super tevreden

tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

Top service!

Nadat ik m’n werk uit heb gezocht, kreeg ik van alle onderdelen een update. Wanneer deze gemaakt wordt, wanneer deze wordt verstuurd en daarna nog tips! Service is top. Goed gedaan! Nu enorm aan het genieten van mijn mooie kunstwerk.

Goed geregeld!

Via Werkaandemuur.nl hebben wij een mooie foto op plexiglas laten afdrukken. Door de verschillende soorten van afdrukken(canvas, plexiglas, etc) was t wel moeilijk om een keuze te maken maar jullie maken het verschil duidelijk! Jullie hielden ons na de bestelling, wat ook eenvoudig was om te doen, goed op de hoogte van de status. Het bestelde kwam goed ingepakt binnen, dus dank jullie daarvoor. Het hangt nu echt top aan de muur!

geweldig

contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

Geweldig kwaliteit en persoonlijke service!

Geweldige product met prima totale afleverservice.

Goed, snel betrouwbaar, nette prijzen, enorme keuze

Kan het iedereen aanbevelen, goed gebouwde frames, makkelijk op te hangen.

Topservice!

Een eerste exemplaar had 2 kleine beschadigingen, zonder discussie werd mij spoedig een nieuw exemplaar toegestuurd waaraan ik nog een kleine wijziging mocht aanbrengen. Het eerste exemplaar mocht ik houden en er werd mij gevraagd dit aan een non-profit organisatie te schenken. Ik ga hem bij ons in het verpleeghuis hangen! Fijne mailwisseling, klasse.

Fantastisch toch.. Punta San Vigillio.. Wij zijn zeer tevreden

Direct antwoord op mail en perfect product

Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

Prachtig werk

Snelle levering van een prachtig werk op canvas. Helemaal blij mee!

Heel mooi werk aan de muur.

Eigenlijk is de keuze te groot, de handige app heeft ons goed geholpen om een keuze te maken. Snel geleverd, goed verpakt aangeleverd. Echt een aanwinst voor ons interieur.

Goede en snelle service, top!

Proactief meegedacht en een missende ophangbeugeltje snel nagestuurd.

Supersnel!

Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Mooie kwaliteit uitgebreid assortiment

Goed contact met de klantenservice. Snelle levering en een prachtig resultaat.

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.

Goed,snel en mooi.

Onze derde bestelling nu. Kwalitatief hoogwaardig en snelle levering.

Machtig Mooi

De kwaliteit van het doek en de lijst is fantastisch mooi. Ook op m’n werk hangen er diverse doeken o.a. David Bowie van waar uit ik naar The Stones heb gezocht en gevonden. Het ophangen heb ik zelf gedaan daar ik ook klusjesman ben. Ciao

Super snel en fantastische aftersales na verkeerde levering

Perfecte kwaliteit en genieten elke dag een mooi en groot kunstwerk. Wat helemaal goed is, is dat ik na een verkeerde levering binnen een paar dagen alsnog mijn levering ontving zonder problemen. Uiterst vriendelijke helpdesk!

Hele mooie foto

Prachtige foto op mooi materiaal en goed afgedrukt. Makkelijk op te hangen. Heel handig dat je bij het kiezen de foto digitaal in je interieur kunt plaatsen, zodat je weet dat kleur en maat goed is.

Uitstekende service en kwaliteid

Goede service, levering en gang van zaken.

Super mooi werk

Ik heb sinds pas het mooiste voetbal stadion van Nederland aan de muur hangen. Idd , de kuip. Het is nu echt thuiskomen

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ

+ 31 23-205 22 44

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire