Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!
Hi Esther, bedankt voor je review en de mooie complimenten! Geniet van jouw prachtige zwart/wit foto van Maassluis! :-)
Heel goed, een aanrader
Hi Rachel, bedankt voor je review en je mooie complimenten! Geniet van jouw werk aan de muur :-)
fijne service en prachtige kwaliteit! Aanrader
Hi Monique, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Geniet ervan :-)
Prachtig canvas afdruk van Gustav Klimt, mooie kleuren en goede baklijst. Helaas ben ik een “ pietlut “ en zag dat de afdruk 2 mm scheef in de lijst zat. Ieder ander zou het niet opvallen maar mij wel. Verder zeer tevreden over de afhandeling / bezorging en betaling. Ik zou er zeker weer wat laten maken.
Andere maten leveren van gekozen werk was geen probleem, super snel antwoorden ontvangen en het werk is uitgevoerd zoals verwacht: top kwaliteit.
Hi Judith, bedankt voor je mooie review en toffe foto! Geniet van jouw werk aan de muur!
We hebben een goede ervaring met Werkaandemuur.nl. Vriendelijk en correct advies aan de telefoon. De lijst is mooi, evenals de poster. Levering was prima en goed verpakt. We zijn er erg blij mee. Op het ogenblik zijn we nog met de woonkamer aan het opknappen en moet het schilderij nog even wachtten. Als hij hangt sturen we jullie een foto, hij komt boven de bank te hangen.
Hi Jenny, bedankt voor je mooie review en mooie complimenten. We zijn benieuwd naar de foto van het eindresultaat en zien deze graag tegemoet :-)
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.
Hi Hans, bedankt voor je mooie review! Wij vinden ook dat een Werk aan de Muur kunstwerk een museumstuk is en pakken deze dan ook met extra veel liefde (en genoeg inpak materiaal) in! Geniet van jouw ijsvogel op canvas!
Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.
Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat hetgeen dat je op onze website zag ook voldoet aan jouw verwachtingen! Geniet ervan :-)
Na lang zoeken een keuze kunnen maken uit de enorme sortering. Het gekozen object past prima in onze eetkamer. Levering top, verwerken in een uurtje helemaal klaar.
Hi Theo, bedankt voor je review en wat een mooi eindresultaat! Geniet ervan :-)
Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan
Hi Robin, Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met al jouw kunstwerken! Geniet ervan :-)
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.
Hi Corrie, bedankt voor jouw review. Onze showroom is inderdaad ivm de covid-19 maatregelen dicht maar wij zijn natuurlijk wel altijd via de mail of telefonisch bereikbaar! Wellicht handig om te weten voor een volgende keer. Geniet van jouw werk aan de muur :-)
Fijn overleg bij het maken van mijn behang. De regie blijft bij jezelf, behulpzaam en kundig, uitnodigend ook. Goede instructie op de site over hoe te behangen (wie behangt er tegenwoordig nog... of weer) Resultaat om vrolijk van te worden. Heel mooi!
Hi Berthie, bedankt voor je review en de toffe foto van het eindresultaat! Fijn om te horen dat de montage instructies van het behang op de website goed geholpen heeft! Geniet ervan :-)
Bij een fine-art print had ik een hogere papier- en drukkwaliteit verwacht die het originele kunstwerk ook eer aan zou doen. Helaas is dat niet het geval. Het is een poster, geplakt op aluminium. Zijdeglans en niet mat. De afhandeling van onze klacht is wel naar volle tevredenheid verlopen. Wil je Werk aan de Muur? Maak een afspraak bij de showroom. De keuze is groot en met de juiste verwachtingen de moeite van het bezoek waard.
Hi Annemarie, bedankt voor je review. Wat jammer dat de kwaliteit van onze fine-art print op het materiaal aluminum dibond tegenviel. Goed om te horen dat we je uiteindelijk toch naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen!
Recensione originale
We hebben de print ontvangen. En waar ik al wat huiverig voor was is uitgekomen. Het is toch gewoon een poster, geplakt op aluminium. Zijdeglans en niet mat. Voor ons een teleurstelling voor het bedrag dat we er aan hebben uitgegeven. Bij een fine-art print had ik een hogere papier- en drukkwaliteit verwacht die het originele kunstwerk ook eer aan zou doen. Helaas is dat niet het geval. De afhandeling van onze teleurstelling is in lijn met deze beoordeling.
Dat zeg ik: Prima werk en service
Hi Edu, bedankt voor je mooie compliment! Geniet van jouw werk aan de muur :-)
Snelle communicatie...meedenkend..geweldige service..mijn complimenten. Zeer blij met mn aankoop
Hi Monique, bedankt voor jouw mooie review en complimenten! Geniet van jouw werk aan de muur :-)
Wij hadden een poster besteld. Bij ontvangst vielen de kleuren ons echter wat tegen. Ze waren fletser dan verwacht. Wij hebben dat aangekaart bij Werkaandemuur.nl en het is tot onze volle tevredenheid opgelost. De klantenservice is erg vriendelijk en reageert snel. Wij kunnen ze dan ook zeker aanbevelen!
Hi Vera, bedankt voor jouw review en het mooie compliment! Wat fijn om te horen dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen! Geniet van jouw werk aan de muur :-)
Wij wilden al langere tijd een groot en sprekend kunstwerk aan de muur in onze zithoek. Via VT-wonen zijn we aan de website van Werk aan de Muur gekomen. En toen begon het zoeken... het was lastig om een keuze te maken uit de vele en gevarieerde kunstwerken die worden aangeboden. Maar uiteindelijk is het gelukt en we zijn heel tevreden over onze keuze en het resultaat. Een dikke pluim voor alle kunstenaars die zich hebben aangesloten bij Werk aan de Muur, en het team dat ervoor gezorgd heeft een prachtig produkt bij ons af te leveren.
Hi Ingeborg, bedankt voor jouw review en het mooie compliment! Goed om te horen dat jullie zelf een mooi en goede keus hebben kunnen maken uit onze collectie! Geniet van jouw werk aan de muur :-)
Ik had 4 mooie werken uit gezocht maar één ervan voldeed niet aan de juiste maat. Per mail contact gezocht hierover en daags erna meteen een reactie ontvangen. De aanpassing was geen enkel probleem en werd meteen als voorbeeld bijlage toegevoegd. Na akkoord heeft de medewerker de gehele bestelling afgerond en heb ik de werken op de af gesproken leverdatum ontvangen. De werken zitten goed verpakt en zijn erg mooi van kleur, erg blij mee.
Hi Ien, bedankt voor jouw mooie review en wat goed om te horen dat we je hebben kunnen helpen met het maken van de bestelling in de aangepaste maat! Geniet van jouw collage van werken aan de muur :-)
Was niet tevreden over het product, na een goede communicatie de schilderijen terug kunnen sturen. Volledig vergoed. Dank je wel voor dit aanbod
Hai Dina, Wat vervelend dat de kwaliteit van het werk niet overeenkomt met jullie verwachtingen. We hadden je graag een passende oplossing gegeven als we dit hadden geweten. Zou je ons misschien een mail kunnen sturen? Dan kijken we hoe we je alsnog blij kunnen maken met een schilderij waar jullie wel blij van worden.
Recensione originale
Communicatie was heel goed, vriendelijk en behulpzaam. Je werd ook goed op de hoogte gehouden van de levering. Maar eenmaal binnen, was het een afknapper. Onze mening is, dat het materiaal heel goedkoop oogt. We hadden er veel van verwacht, aangezien het veel in VT-WONEN gebruikt wordt. Veel te veel geld vinden wij. Had liever meer geld besteed en een echt schilderij gekocht. Wat een afknapper
door toeval de site gevonden ,stond versteld van het assortiment, precies de info die je wil hebben. de prijzen zijn in verhouding met het geleverde product aangezien de fotograven ect er ook van meegenieten en terecht. heel tevreden duidelijk spreek nu alleen over canvas ander materialen kan ik niet over oordelen heb ik niet in bezit, maar aangezien de canvas keurig en duidelijk zijn ga ik er vanuit dat de andere materialen nog mooier zijn.
Hi Marcel, bedankt voor jouw review en mooie compliment! Tof om te horen dat je ons per toeval bent tegengekomen. Geniet van jouw werken aan de muur :-)
Keurig netjes geleverd en goed verpakt, ik kan niet anders zeggen top kwaliteit. Wij zijn er erg blij mee, en natuurlijk gelijk maar opgehangen.
Hi Annelies, bedankt voor jouw mooie review. Leuk om te horen dat je niet kon wachten om het werk op te hangen! Geniet van jouw werk aan de muur :-)
Het was even slikken toen ik de prijs zag maar het is meer dan de moeite waard, wat een prachtige print aan mijn woonkamermuur ! En ruimschoots op tijd en goed ingepakt geleverd.
Hi Jos, bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat de werken op tijd en goed ingepakt geleverd zijn. Fijn om te horen dat het naar wens is. Wellicht leuk om te weten dat een deel van het betaalde totaalbedrag direct naar de kunstenaar gaat, op die manier steunen we creativiteit en de kunstenaar! Veel plezier met jouw werken aan de muur :-)
8 Bingerweg
Haarlem 2031 AZ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire