Super blij mee!

Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

geweldig

ik had al gezien bij het programma VT Wonen dat het mooie werken waren. Op de site zie je dan welke je kan uitzoeken en in welk materiaal. Wij hebben voor de keuken aluminium dibond gekozen en voor de slaapkamer Xpozers. De Xpozers kan je namelijk na verloop van tijd verwisselen. Makkelijk aan te brengen. Het wordt allemaal heel zorgvuldig verpakt en thuis gebracht. Zeer tevreden.

heel mooi gemaakt!!

ik heb een schilderij besteld...en hij is super gaaf!!!... heel blij mee!!!!

Helemaal Happy met ons mooi behang ❤️

Zijn bezig met het mooi maken van ons nieuw huis. In de uitbouw van de keuken een muur van 1.65 mtr breed en 2.10 hoog (verlaagd plafond) en wat gaan we met deze muur doen. Lastig zat want er is een enorme aanbod on-line te vinden. Met zoeken kwamen we terecht bij werkaandemuur.nl met een breed aanbod. Al snel kwamen we uit bij het behang en na lang dubben gekozen voor schilderij van een oude meester ... een prachtig bloemboeket in vaas. Door de kleuren gevangen en besteld met daarbij nog een vraag want opdruk optimaal over de volledige breedte en hoogte zodat er minimale 'lege' ruimtes overblijven. Hierop een voorbeeld terugontvangen hoe het eruit komt te zien en dat was exact onze bedoeling. 3 weekjes later thuis ontvangen. Mijn man heeft beroepshalve vaak moeten behangen en goed meten (want je hebt een overlap in de hoogte en in de breedte) is het advies => loodrechte strepen uitzetten op de muur hoe de stroken moeten komen. Het patroon moet op elkaar aansluiten zo ook de naadjes van het behang. Het is een secuur klusje maar het is vliesbehang en stevig zodat je kunt schuiven en eraf kunt halen wanneer niet goed geplakt. Het eindresultaat is echt wooooowww. Het ziet er rijk en chique uit en zijn er blij mee !

Super Kwaliteit en Service

Na ontvangst van ons kunstwerk op staal waren we zeer onder de indruk van de kwaliteit en uitstraling , echter zat er ondanks de zeer zorgvuldige verpakking een klein "ezelsoor"rechtsonder , ik heb dit gemeld bij werk aan de muur en na een kort overleg aan hun kant krijg ik een nieuw kunstwerk gestuurd en mag het oude houden. Super service en zeer hoge kwaliteit.

Heel blij met deze aankoop!

De akoestiek is enorm verbeterd, dat geeft meer rust. De galm is nagenoeg weg en als muziekliefhebber klinkt alles veel mooier. Een print op akoestisch doek is een aanrader voor moderne (nieuwbouw)huizen en voor muziekliefhebbers. De lage tonen klinken dieper, strakker en stuiteren niet meer door de ruimte.

Goede kwaliteit en service

Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Blij met werk aan de muur.

Wij zijn erg tevreden en blij met Het mooie doek dat wij hebben besteld bij werk aan de muur. Het doek is prachtig van kleur en was met veel zorg verpakt. I.v.m. Het coronavirus duurde de levering wat langer maar dat was voor ons geen enkel probleem. Werk aan de muur, een echte aanrader.

Gewoon super

Even contact gehad over de levertijd en meer dan super snel alles geregeld.

Prima gemaakt

Ik had wat wensen die perfect zijn toegepast. Wat handig zou zijn is de bezorgtijd te vermelden.

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

We zijn superblij met het behang. Wie weet voor nog meer ideeën.

Prima!!

We hebben een prachtige en vakkundig gemaakte canvas in baklijst gekocht. Hele mooie kwaliteit en afwerking. Absoluut een aanwinst in ons nieuwe interieur. Top

Ben ontzettend blij met mijn Kinderen de Zee op xpozer. Snelle levering, duidelijke handleiding, top kwaliteit. Was een beetje bang dat het resultaat minder zou zijn bij een afmeting van 150 cm, maar het is boven verwachting mooi geworden.

Het werk was keurig op de geplande dag binnen en ziet er prachtig uit. Bijgeleverde ophangsysteem is makkelijk te bevestigen.

Helemaal top!

Het naadloos behang is makkelijk aan de brengen, en de beschrijving die er bij zit is duidelijk. Het behang voelt erg dik en stevig aan! Wij zijn helemaal blij met het resultaat!!

Geweldig!!!!

Denken met je mee, doe alles om het mogelijk te maken en zeer vriendelijk! Aanrader!!

Super service

Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

Geweldig!

Echt heel erg blij mee en super service!

Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

top!

Deskundig advies waardoor de afbeelding die ik aanleverde resulteerde in een prachtige wand,

Een mooi en creatief bedrijf met een overzichtelijke website.

Het pakket met het schilderij is zorgvuldig verpakt. Er is een goede communicatie over de levering. Er wordt vrijwel direct gereageerd op emails. De antwoorden zijn persoonlijk en enthousiast.

Top product en top service

Prachtig resultaat, makkelijk op te hangen, met zorg afgeleverd en goede service van begin tot na aflevering. Persoonlijk en professioneel.

Blij met ‘Frida’

Wij hebben lang gezocht en daarna nog lang getwijfeld maar toch onlangs een keuze gemaakt en bij jullie besteld. Afgelopen week is onze keuze bezorgd en gisteren hebben we haar opgehangen boven de bank. Het resultaat is prachtig. We zijn er heel blij mee.

Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!

Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

8 Bingerweg

Haarlem 2031 AZ

+ 31 23-205 22 44

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire