Heel mooi

Ik heb een lichtbol besteld het pakket was snel bezorgd het hangt nu buiten we zijn er blij mee.

De hele verzending verliep vlekkeloos!

De bestelling kwam keurig volgens de planning binnen, en was te volgen via track@trace.

ik bestel s avonds en de volgende morgen vriendelijk bezorgd Super

zie boven

Super ervaring

Ik had heel snel mijn bestelling binnen

Bestelling en levering oké

Het enige minpunt is de handleiding die niet duidelijk genoeg is.

Altijd prima kwaliteit

Perfecte service

Mijn noodpakket samengesteld op de website. Keurig op tijd geleverd. Dank voor de perfecte service

Op tijd geleverd en is prachtig!

Ben zeer tevreden!!

Eindelijk oplaadbare kaarsen

Geen gedoe meer met gewone en/of oplaadbare batterijen, deze zijn super gemakkelijk in het gebruik, vooral omdat met 3 tegelijk worden opgeladen. Inmiddels nu al 4x gekocht, mooi kado voor de Kerst

Super mooie kaarsen. Groot en stijlvol

Super mooi

Mooie en betaalbare aanbiedingen

Mooie en betaalbare aanbiedingen

Alle afspraken werden correct uitgevoerd, kwaliteitsvolle producten ook!

Ik bestel niet vaak online, twijfelde over kwaliteit, maar was aangenaam verrast bij de correcte aflevering van de mooie producten!

Razend snelle levering

Besteld en meteen binnen een dag geleverd.

Betrouwbaar

Snel en netjes geleverd

Alles mooi op tijd geleverd goed verpakt alles tip top

Voordeel

Heel erg veeel voordeel

Prima artikelen!

Op tijd geleverd en ik heb al veel besteld

Handig om bij je te hebben

Ook fijn als je alleen een lichtje nodig hebt

Altijd oke tot nu toe

Heb nog nooit ietsje slechts aan ge kregen op deze voordeel

Weer net wat we wilde

Steeds mooie verzorgde verlichting

Topbedrijf

Zoals altijd bij Voordeelvanger is de bestelling supersnel en perfect afgeleverd.

Geweldige warmtebron

Kachel is gelijk warm en met 3 standen erop ideaal. Gebruik hem in mijn berging als ik was op het droogrek heb hangen. Het is niet een al te grote ruimte maar in de wintermaanden droogt er weinig of niets, de kachel is ideaal daarvoor.

prima service

zie boven,nog niet gebruikt