Geweldig voordeel

Danku vr superkoopje butaangasflessen vr mijn campingvuurtje

Kwaliteit wisselend maar nooit slechter dan voor die prijs verwacht kan worden.

Keurig geleverd wat aangeboden wordt, met af en toe een positieve uitschieter in kwaliteit. Grootste probleem met de levering, maar met iedere pakketdienst speelt dit momenteel.

Wauw geweldig

Mooie stoel met een mooi dik kussen helemaal geweldig Laat de zomer maar komen heerlijk

Geweldige aanbiedingen en prima kwaliteit.

Voordeelvanger heeft altijd prima aanbiedingen tegen een scherpe prijs. De kwaliteit van de geleverde bestellingen is altijd prima. Een meer dan tevreden klant dus.

Prima aanbiedingen

Goeie service

Met zorg wordt meegedeeld en bijtijds met vriendelijkheid gebracht

Goed Met zorg gebracht En bijtijds meegedeeld wanneer gebracht wordt Wat besteld werd steeds van kwaliteit

Afwachten

Maar ik kijk er na uit! Dank voor het bericht ❣️

Top bedrijf

Prima service! Altijd alles goed ingepakt voor het afleveren! Prima producten!

Snelle levering en de bestelling is in perfecte staat

Verduisterde gordijnen

Zware kwaliteit Perfecte levering Één aanrader !

Vlug en goed geleverd

De kwaliteit is zeer goed

Goed product, correcte bezorging

Goed en snel

Prima ervaring mee.

heel tevreden

prijs - kwaliteit correct levering volgens afspraak

Goeie prijzen voor een mooi aanbod

Leuke website. Altijd een interessant aanbod te vinden!

Alles loopt goed

Zowel de artikelen, alsook de samenwerking verloopt prima.

Snelle levering.

Goed product en een snelle levering top.

Goederen top

Soms moet je lang wachten op je levering van2 tot drie!! Weken,anders is alles top

super

goede service vlotte levering

Snelle behandeling en levering

Tevreden met de snelle behandeling van mijn bestelling en een snelle levering van alle gewenste produkten. Ann te raden

Alles snel en goed verpakt bezorgd. Zeer tevreden. Afspraken worden nagekomen

Toffe aanbiedingen voor goede prijs

Verschillende toffe producten . Goede kwaliteit met goede prijs. Vlotte opvolging van de levering en afhandeling van het bestelde artiekel.

Airfryer

Airfryer gekreken dat mijn moeder besteld had voor mij als cadeau ma ging niet dus terug op gestuurt en al een maand wachten we op terug betaling en niks zelf geen antwoordt meer via mail al meerdreen keren gestuurt raad niet aan anderen mensen

Wil graag retourneren, maar krijg geen retourgegevens

Ik probeer al weken mijn retourlabel te krijgen, maar deze wordt niet gestuurd. Het retour is wel goedgekeurd, en men schrijft dat ik een label kan downloaden, maar deze wordt niet meegestuurd. Heb al diverse keren gevraagd hiernaar, maar helaas geen antwoord van voordeelvanger. Na deze review heb ik meteen antwoord gekregen van Voordeelvanger, en werd duidelijk gemaakt hoe ik een retour kon terugsturen. Dit heb ik gedaan en ik heb het totale bedrag teruggekregen. Toch een 3 sterren omdat ik dit eigenlijk eerder verwacht. Dus voordat ik een review plaatste.

zeer goed behandeld

pakket van VoordeelVanger via Post nl. ontvangen doos en inhoud zwaar beschadigd. Post nl gaf aan dat zij niets konden betekenen voor mij want het pakket was niet verzekerd. Naderhand hoor ik van de bezorger dat ze ongeacht hoe het pakket uit ziet moeten afleveren. Na contact met VOORDEELVANGER wat foto's opgestuurd en binnen 2 dagen gratis een nieuwe Airfryer gekregen. Als ik in het vervolg iets nodig heb ga ik als dank eerst kijken of voordeelvanger dat produkt heeft en bestel het dan bij hun. Nogmaals bedankt voor de geweldige service

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren