Perfecte levering en bezorging.

Goeie en snelle service

Correcte en snelle levering

top

goede produkten en snelle bezorging warme groet

Precies ma

Goed geholpen bij klantenservice Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Perfecte oplossing

Deze item is een hele mooie oplossing. Het neemt weinig ruimte in en je kan " stapelen". En wat ook belangrijk is, wat van achteren staat, haal je met de uitschuifbare lade zo naar voor. IDEAAL

Makkelijk te bestellen

Zeer snelle levering ben zeer tevreden

Altid stipt geverd en goede kwaliteit!

Verschillende keren iets gekocht en steeds tevreden. Top firma!

Halles Oke'

Heel prakties

slechte levering

product besteld wat volgens de site op voorraad was, helaas niet dus want na 14 dagen en na diverse keren gereageerd te hebben waar de bestelling nou geleverd kon worden kreeg ik als antwoord dat het op de vrijdag bij hun binnen komt op het magazijn , helaas duurde het nog een week langer, en als klap op de vuurpijl sturen ze nu weer reclame, van de heaters , ditmaal met een heater die ik zocht voor dezelfde prijs, helaas dus toch tevroeg besteld.

Tevreden

Xvlug en adequaat alles afgeregeld. Top

Goede keuzemogelijkheid en leuke aanbiedingen

Soms wil je wel eens iets leuks, handig of moois kopen. Ik ben niet ect mobiel, zodat een duidelijke website handig is. Dat vind ik bij de Voordeelvanger

Is goed

Niks verkeerds aan

Zijn zeer positief

Alles wat ik koop Is van prima kwaliteit! En..een vlotte bezorging!

Service prima

Ik was zeer tevreden over de artikelen die ik besteld had en die goed verpakt geleverd zijn.

Heel tevreden

In goede staat ontvangen Top

heel goed

wat je besteld is meestal goed op tijd ! heb maar 1 maal een slecht product gehad een hoge druk spuit die niet werkt , had hem niet direct gebruikt en dus een par weken later wel heb toen gen contact meer opgenomen had hem direct moeten gebruiken dus mijn fout !

Prima.

Al veel vaker besteld, nooit klachten gehad.

Toppers !!!!

Goeie producten voor weinig geld

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Veel verschillende producten.

Handig zo'n puzzeltafel

Puzzeltafel zoals beschreven en voor een mooie prijs. Snel thuis geleverd. Keurig netjes verpakt. De artikelen die wij bij VoordeelVanger.nl hebben besteld zijn altijd top in orde.

Goede keuze

Alleen maar lof over prima producten. En ser

Prima stofzuiger voor matrassen en andere stoffen meubels!

Super fijne ervaring gehad tot nu toe.

Snel het goede product geleverd, betrouwbaar.

1 foutje gemaakt zonder gevolgen: Voordeelvanger had 1 cijfer in de postcode per ongeluk (neem ik aan) gewijzigd in het afleveradres.

Geleverd zoals gevraagd

Perfect apparaat

Perfect voor verwarming van benen.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren