Goeie ervaring

Wat fijn zo iets tussen je matras te hebben ik ben er blij en me vrouw is er ook blij mee gr Bert sj

goed gekocht

heel goede kwaliteit ,goede pasvorm

snelle en nette levering

Wanneer ik producten bestellen worden deze meestal redelijk vlot geleverd. Ze worden goed verpakt en geleverd.

Niet leverbaar

Had in een aanbieding 6 polo shirts besteld. Veel tijd ging voorbij zonder iets te ontvangen. Vervolgens kreeg ik een email dat het shirt in de mooiste kleur niet leverbaar was. Ik kreeg geld teruggestort. Een week later nog een email, dat de éénnamooiste kleur ook al niet leverbaar was, ik kreeg weer geld teruggestort. Hierna de bestelling geannuleerd.

goede materie

werkt perfect, maar het gewicht van de motor is iets te zwaar volgens de rest van de stofzuiger

Vlotte service.

Nog nooit een probleem gehad met een bestelling.

is ok

moet nog tijden onder de knie krijgen want baktijden zijn trager en langer dan mijne philips voor de rest ok

Heb doorligplek dus zitten was pijnlijk.

Tevreden

Tevreden

Nette prijs snel geleverd.

Zeker de huishoudelijke zaken zijn goedkoop en worden snel geleverd.

Snel bezorgd

Snel bezorgd goede kwaliteit

De producten zijn goed.

De producten zijn in het algemeen goed. Alleen tegenwoordig de keuzen zijn zo groot dat naar mijn gevoel als jullie de prijzen ietsje lager zou zetten dat de consument meer bij jullie zou gaan besteede.

Geweldige service!

Gisteren besteld, vandaag in huis. Doen wat ze belbeloven, zeer tevreden!

Heel tevreden Top

ik koo nog niet zo lang maar ben tevreden

ik ben zeer tevreden

Fantastisch apparaat

Het is een fantastisch apparaat voor het drogen van schoenen en handschoenen

Geweldige webshop.

Geweldige webshop met veel keus en lage prijzen.

IDEAAL

Zeer aangenaam als zitkussen en voor de rug

Prima verzorgd

Goede presentatie bij aankoop

snelle cervice.

altijd dik voormekaar.

Beantwoordt aan mijn verwachting.

Op mijn enkel geen enkele afdruk waar mijn sokken gezeten hebben

Prima communicatie en service. Communicatie over de levering correct.

Vlotte bestelling,correcte leveringen

Eemnesserweg 11 -3