Snelle service en prima afgeleverd

Geen negatieve ervaring.

Tot nu toe zeer te vreden!

Contact formulier laatste bestelling tuinlichten !

Altijd zeer tevreden!

Ik heb het artikel netjes en in korte termijn ontvangen

Snelle levering, goed verpakt, mooie prijs en super producten.

Ik heb een goede ervaring met Voordeel Vanger. Super producten voor een voordelige prijs.

efficient en snel

altijd voorlopig alles goed afgeleverd

Goeden kwaliteit en vlotte levering

Product beantwoord aan mijn verwachtingen.

Makkelijk te bevestigen en werkt naar behoren.

Heerlijk warm en comfortabel

Gemakkelijk in gebruik en heerlijk warm

goed bezig

alles verliep heel goed eenvoudig bestellen , snelle en correcte levering de lamp werkt uitstekend . Goed bezig

PRIMA

Correcte levering en goede kwaliteit van de produkten

Goede kwaliteit

Zijn stevige hangers

Stelling

Mooie aanbiedingen

Goede kwaliteit

Warmte op de plek waar je het nodig hebt !

Bijzonder prettige warmte . Geen hoge stroom kosten. En makkelijk te bedienen.

Heerlijk zacht en warm

Groot genoeg om je helemaal in te duffelen en snel extra warm door de ingebouwde verwarming. Ideaal ook om een koud bed op te warmen

Betrouwbaar

Snelle keurige levering en altijd betrouwbaar

Goede website en leuke producten

De website biedt een ruime keuze aan producten. Soms ook 1 + 1 GRATIS. Mijn laatste aankoop een draadloze muurlamp werkt goed (3 AA batt). Jammer dat de kleur warm wit uit zichzelf langzaam naar licht rood veranderd. Ik vind het geen probleem. De slaapkamer is een uitstekende optie om deze lampen op te hangen. Verder is de klantenservice fantastisch. Denkt met je mee en lost problemen met verzending en/of defect product snel op. Ik ben een tevreden, terugkerende klant. Chapeau!!

Net zo snel als dat ze beloven

Mooie puzzel tafel mooie kwaliteit

Rap geleverd

Alles mooi ingepat ,ik ben tevreden

Aan verwachtingen voldaan

Prima artikelen

Netjes op tijd geleverd

Na levering zag ik dat jullie de prijs met 25% verlaagd hebben, dat geeft mij geen fijn gevoel...

Jullie mail, na de mail dat het pakje van de door mij bestelde "Transport Trolley" heb aangekregen, hebben jullie de prijs, nog eens (ik had reeds een korting gekregen, dacht ik) met 32% t.o.v. jullie vorig aanbod te koop gesteld. Afgezien van de plotse korting op, waarvan ik geen gebruik meer heb kunnen maken, is alles normaal verlopen en zag de levering er goed uit. Als jullie, vanaf het begin, een correcte prijs/korting hadden gevraagd voor deze aankoop (reeds met korting) hadden jullie nu een tevreden klant meer gehad.

Tevreden

Tevreden over Snelle levering. Product nog niet opgezet.

Klein maar fijn en het werkt

Goed verpakt en snel aangekomen - uitermate goed materiaal

Prima kwaliteit voor weinig geld

Snel geleverd, prima kwaliteit

Eemnesserweg 11 -3