Prima!!

Fijne en duidelijke manier van bestellen en snel en netjes verpakt, bezorgd.

Mooie dingen

Fijne materialen en kwaliteit prijs ok

Steeds ben ik verbaasd over de snelle levering

van ik al heb besteld was ik zeer tevreden

Ik ben tevreden over wat ik al heb besteld maar ik vind het jammer dat post el het gewoon aan de deur zet als ik niet thuis ben!

Heel handig kastje opgeruimd

Goed artikel aanrechtkastje nu netjes georganiseerd opgeruimd en overzichtelijk door uitschuifbaar onderblad

Nog geen enkel probleem gehad.

Zeer snelle efficiënte vriendelijke levering. Producten zijn steeds van goede kwaliteit.

Bestelde producten snel ontvangen. Scherpe prijs en goede kwaliteit

Super snelle levering

Helaas kan ik niets zeggen over de puzzeltafel zelf omdat het een cadeau is.. Wel kan ik iets zeggen over de bestelling... Op 10 februari besteld en er stond dat het uiterlijk 12 februari verzonden zou worden.. Maar op 12 februari werd hij al keurig geleverd... Netjes verpakt met extra hoek bescherming...even gekeken of de tafel er goed uitzag...alles tot nu toe ziet er subliem uit...nu hopen dat de jarige er blij mee is...

zeer goed

alles heel goed ontvangen elke keer ik bestelde

Gemakkelijk

Stevig rek en gemakkelijk in elkaar te steken. Plankjes zijn wel dun dus hopelijk gaan ze lang mee. Snelle levering

Goed alleen spijtig van de verzendkosten.

perfect

alle beloftes nagekomen, bedankt

Prima vaatwastabletten

Snel ontvangen en de tabletten werken origami. Schone en blinkende vaat.

Makkelijk mee te nemen

Makkelijk mee te nemen en te gebruiken om je laptop op te plaatsen.

Bestelling correct op tijd verzonden en afgeleverd door Post.NL

Bestelde artikelen op tijd geleverd.

Echt Toppie !

Plakt tijdelijke verlichting etc. op stenen muren en houten rekken. Dus boren niet nodig. Is ook gemakkelijk te verwijderen. Prima product !!

Erg goed.

Erg goed en netjes verpakt en bezorgd. Kwaliteit is ook redelijk in orde.

Goede communicatie en voordelige aanbiedingen en als er iets niet goed is Altijd een

super

is wat ik zocht

Snelle service en prima afgeleverd

Geen negatieve ervaring.

Altijd zeer tevreden!

Ik heb het artikel netjes en in korte termijn ontvangen

Snelle levering, goed verpakt, mooie prijs en super producten.

Ik heb een goede ervaring met Voordeel Vanger. Super producten voor een voordelige prijs.

efficient en snel

altijd voorlopig alles goed afgeleverd

Goeden kwaliteit en vlotte levering

Product beantwoord aan mijn verwachtingen.

Makkelijk te bevestigen en werkt naar behoren.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren