verzorgd en snel

verzorgd en snel

Sneller geleverd dan voorzien.

Apparaat werkt uitstekend

Duidelijke gebruiksaanwijzing.ook in het Nederlands Apparaat is licht van gewicht. Werkt prima.

Ondanks zeer goedkope koop. Een mooie en kwalitatief goede parasol.

Bezorging duurt best lang

Snelle levering en goed product tegen gunstige prijs

Ben tevreden met het product

Heb 365 vaatwastabletten besteld ben er erg tevreden over, reactietijd van de klantenservice was snel toen ik een vraag had over de levering. Product was goed verpakt! Helaas vind ik de e-mails die ze sturen met reclame veel te penetrant.

Mooie parasol

Snel besteld en geleverd

Heerlijk koel

De kleine koelers doen het prima zeer tevreden ik wacht nu nog op de grotere die ik heb besteld gr joke

Snelle levering en uitmuntend kwaliteit

Hele fijne webshop, goedkoop en uitmuntend kwaliteit.

Komt afspraken na

Product is zoals het is afgebeeld ,snelle levering 5dagen

Prima product

Vogeltje fluit er behoorlijk op los. Je kunt het geluid op volume regelen. Prima kwaliteit.

goed en snel, werkt goed .

goed en snel , de twee airco werken goed . super!!!

Heel tevreden

ziet er goed uit

Nog niet kunnen dragen maar wel gepast en ziet er goed uit

De moeite waard om te bestellen

Snelle levering, mooi verpakt. Topservice

werk goed

Heb het uitgepakt en gelijk opgeladen en toegaan gebruiken, het fijne is dat je het dan overal kan neerzetten. Het is een prima product.

goed en tevreden

fantastische ventilator

volledig geruisloos nauwkeurig in te stellen top

Altijd heel correctfqqq.

Vanaf de bestelling tot de levering verloopt heel de procedure perfect, als ook de comunicatie.

Alles perfect in orde

Alles in tijd geleverd en ik draag het nu.

zeer degelijk gerief voor weinig geld

ik ontdek steeds leuke gadgets die mij het leven vergemakkelijken en leuker maken degelijke kwaliteit, heb al veel gekocht en ben al van alles tevreden geweest

Prima geregeld

Bij Voordeelvanger was alles goed geregeld, vanaf de bestelling tot en met de bezorging!

Supersnelle levering

Daar gaan we zeker geld en moeite mee uitsparen.

Een korte ervaring…

Ziet er goed uit Zou goed mogen zijn Doch … de kwaliteit kan beter ! De koppeling liet het binnen de minuut afweten

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren