Voldoet aan verwachtingen

Keyrig op tijd geleverd en producten voldoen aan verwachtingen

Super leuk en snel bezorgd

Leuke aanbieding en ontzettend snel bezorgd. Echt heel fijn!!

De stoel zit lekker

Al sik me naar de tuin begeef en vervolgens lekker ga luieren in de stoel; dan krijg ik een prettig gevoel. Ik kan uren doorbrengen op mijn nieuwe stoel

Helemaal tevreden

Snel en leuk geprijsd

Snel en leuk geprijsd

Zo blij met mijn aankoop ! Ik heb vogeldoosjes bijbesteld wegens het succes bij mijn vrienden. Hebben jullie nog een grote stock want dan plaats ik er eentje in de winkel. Dit zal zeker zijn succes hebben. Een leuk cadeautje voor mijn klant en. Groetjes Ann

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, heb hem gebruikt om een dressoir van 100 kg te verplaatsen.

uitstekend

prima product en snelle bezorging

prima ervaringen

Ze doen wat ze beloven ook qua levertijden etc

redelijk snel geleverd

tevreden over de bestelde producten, is niet altijd binnen 24 uur, maar dan toch redelijk snel geleverd

ok

Betrouwbare levering en producten voldoen aan de verwachtingen

Zie bovenstaande

heel leuk!

Gezellog geluid als je langs loopt, waar die ook staat

Correctie levering

Altijd correct geleverd en je ontvangt de producten in goede staat Prijs/kwaliteit is goed

GOED

HET IS GOED MATREAAL EN HET WERKT

Geen enkele negatieve ervaring

Prima materiaal en prima levering

Alles prima

Kwaliteit voor een lage prijs

Ik heb al een paar keer bij VoordeelVanger gekocht. Ik vind hun koopjes super. Ik ben zeer tevreden.

zoals verwacht

snelle levering zoals omschreven

Netjes

Netjes op tijd bezorgd

Zeer correct

Top deals. Correcte levering

Een hele correcte en snelle levering

Op tijd geleverd.

Het product dat ik heb gekocht, was leuk en grappig. Op tijd geleverd en naar mijn zin.

Netjes geleverd en staat heel mooi voor mijn huis.

Correct akties

Communicatie verloopt correct net zoals de levering.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren