8 solar wandlampen gekocht, 4 werken niet

Heb 8 solar wandlampen besteld, werden correct geleverd maar bij het opladen vastgesteld dat 4 van de 8 niet werken. Maw 50 % is bij levering al niet meer werkzaam. Bedroevend! Zelfs als het goedkoop is mag het nog werken!

Wordt snel geleverd

Nvt

IK KRIJG MIJN BESTELING ALTIJD OP TIJD

IK BEN TEVREDEN MET VOORDEELVANGER .NL

met voordeelvanger altijd alles OK en goedkoop

alles goed OK!!!!!

Gewoon alles goed geregeld.

Makkelijk te bestellen en leuke webwinkel. Goede service.

alles goed

ik heb al verschillende dingen besteld en ontvangen alles goede kwaliteit en betaalbaar snelle levering kortom alles ok

12 't.sirhs was een koopje

Snelle rxprging top

Geniaal apparaat

Werkt precies volgens de verwachting.

Alles klopt

Iedere keer als ik iets besteld dan klopt het allemaal zowel de spullen als de bezorging.

Snel en goed geleverd en goede communicatie

Zoals vorige keren vlot gekregen

Wat besteld is vlot gekregen top.

Alles is geweldig snel en goed, ontvangen , door mij SUPER !!!!

Kunt U mij dan nu uitscrijven Ik,Kom stellig terug. Kan ik dan nu mijn gestorte geld dan nu terug krijgen. Jammer dat het zo is gegaan .Maar ik ga een poosje weg. Jullie heel veel succes , Heb geduld het kom heus weer OKE Vriendelijke groet Ank Berkhout (86jr)

Gewoon goed Vlugge levering

Optijd geleverd prima producten

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Mini stofzuiger doet wat het moet doen. Anti mug spiraal gaat tijdens de warme zomer avonden ingezet worden. Snoeischaar gaat op de lader voor de tuinklus. Kortom vanaf bestellen tot afleveren, allemaal prima.

Kwaliteit voor weinig geld!!

Bestellen én betalen gaat gemakkelijk op de overzichtelijke site van "VoordeelVanger.nl"!! Ook ik heb genoten van de acties 1 + 1 gratis, 1 + 2 gratis en zelfs 1 + 3 gratis!!!! Mijn bestelling werd enkele dagen netjes en stevig verpakt geleverd. Veel dank van een tevreden klant!!

Betrouwbaar

Soms valt het al wel eens tegen, maar meestal krijg je wat je verwacht. In het algemeen ben ik wel echt tevreden.

Top ervaring

gemakkelijk om te bestellen , betalen en te laten aanleveren , in één woord "prefect"

Top! Snel bezorgd en goede klantenservice

Bij klachten behandelt de klantenservice de klacht zoals het hoort.

Fantastische service

Snelle en goede service

Prima service en snel antwoord op mijn vraag.

Ik heb een mailtje gestuurd met een vraag over mijn bestelling. Dit werd dezelfde dag nog beantwoord.

Keurig

Makkelijk te bestellen en een snelle levering. TOP!!!

Kerrigan op tijd

Goed ingepakt en tot nu toe goede spullen een keer niet kreeg bedrag terug

Goede ervaring

Eemnesserweg 11 -3