tijdige levering

telkens na de bestelling een correcte en volgens afspraken geleverd. de producten hebben een voldoende kwaliteit

ik ben al verscheidene jaren gebruiker van voordeelvanger, dat zegt genoeg.!!! heb ook diverse kennissen kunnen overhalen om voordeelvanger te gaan gebruiken.!!!

Mooie parasol voor mooie prijs!

Wederom goede ervaring met Voordeelvanger. Mooie zweefparasol van goede kwaliteit met beschermhoes.

Prima producten

Bezorging volgens afspraak, producten blij mee.

Mooie stof op deze zweefparasol De parasol voet met kunstoftegels is ook erg handig alles was perfect

Goed product, snelle levering

Alles werd netjes op tijd geleverd en het voldoet aan mijn wensen

Goede kwaliteit

Op tijd geleverd en prima kwaliteit en duiven niet meer op balkon.

Goed Product

Snelle levering en een goed product

Snel ontvangst

Snelle levering en op tijd

Geweldige parasol

Vlot geleverd. En heel erg mooi. Prijs kwaliteit erg goed. Nog een gratis hoes erbij. Fantastisch

Zie hieronder super aankoop

Eenvoudige montage cq installatie, let op verpakking iets beschadigd bij voet parasol.

Top product

Snelle levering. Product voldoet aan de beschrijving Top

super content

Als ik iets bestel, wordt het heel snel geleverd . en heel goed materiaal

Gedoede verpaking

Altijd de goede producten die ik ontvang zijn van goede kwaliteit Houden zo

heel goedkoop en perfect

altijd leuke koopjes, voortreffelijke verzending

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Geweldig voordeel

Danku vr superkoopje butaangasflessen vr mijn campingvuurtje

Kwaliteit wisselend maar nooit slechter dan voor die prijs verwacht kan worden.

Keurig geleverd wat aangeboden wordt, met af en toe een positieve uitschieter in kwaliteit. Grootste probleem met de levering, maar met iedere pakketdienst speelt dit momenteel.

Wauw geweldig

Mooie stoel met een mooi dik kussen helemaal geweldig Laat de zomer maar komen heerlijk

Geweldige aanbiedingen en prima kwaliteit.

Voordeelvanger heeft altijd prima aanbiedingen tegen een scherpe prijs. De kwaliteit van de geleverde bestellingen is altijd prima. Een meer dan tevreden klant dus.

Prima aanbiedingen

Goeie service

Met zorg wordt meegedeeld en bijtijds met vriendelijkheid gebracht

Goed Met zorg gebracht En bijtijds meegedeeld wanneer gebracht wordt Wat besteld werd steeds van kwaliteit

Afwachten

Maar ik kijk er na uit! Dank voor het bericht ❣️

Top bedrijf

Prima service! Altijd alles goed ingepakt voor het afleveren! Prima producten!

Snelle levering en de bestelling is in perfecte staat

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren