Prima steelstofzuiger

Werkt goed en is krachtig, of die maximaal 40 minuten op een lading weet ik nog niet, tot heden tevreden.

goede kwaliteit zo te zien

gemakkelijk te gebruiken.

Prachtige zweefparasol

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Alweer ontzettend tevreden

Makkelijk te bestellen, perfecte levering en heel tevreden over de poloshirts!

Vlug,correct,vriendelijk,kan niet beter

Excellent

Prijs/kwaliteit uitstekend

Geen 5 op 5, niet voor het produkt maar door PostNl: in de meeste gevallen wordt het leveringstijdstip niet gehaald en wordt een dag later geleverd. Moest ik kunnen werken met een ophaalpunt zou dit geen probleem zijn maar in België wordt deze mogelijkheid niet aangeboden ...

Prima product, prima prijs, prima levering

De kop zegt het al. Voordeelvanger heeft heel veel scherp geprijsde artikelen. Communicatie verloopt goed en de levering is vlot en goed. Gewoon zo doorgaan.

alles ok

Bedankt voor de fijne service!!

Produkten zijn van goede kwaliteit en betaalbaar!!

vaak leuke en verrassende artikels, dito prijs

positieve ervaring qua aanbod en prijs

G

Snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding

Pas de VoordeelVanger ontdekt. Heb er batterijen besteld, veel voor een zeer redelijk bedrag en binnen een paar dagen in huis. De aanbiedingen die wij te zien krijgen via onze mail doen ons vast in de toekomst meer bestellen.

Prima en snel geleverd

Leuke site

Alles is prima, de maat, de kleuren, de kwaliteitit

Ik ben een tevreden klant!

Voldoet goed aan mijn verwachtingen.

zie boven.

alles super vlot en snel verlopen

Vertrouwen

Nog maar net thuis ontvangen

Nog maar net thuis ontvangen ziet er goed en stevig uit . Wil nu zien hoe lang het werkt op een oplading !

het cijfer 10 zegt genoeg

het cijfer 10 zegt genoeg

Top site,mooie aanbiedingen

Snelle verzending, goede kwaliteit en niet duur

Mooi product en snel geleverd top.

Nette service

Goede en nette service.

Blije klanten buiten de EU

We wonen nu reeds enkel jaartjes buiten de EU. Na het plaatsen van onze eerste bestelling sindsdien rezen enkele uitdagingen op maar met de vlotte hulp van het "Voordeelvangers-team" werden ze allemaal opgelost. Vervolgens konden we dan later hier, via een retail-firma, onze eerste bestelling van "Voordeelvanger" in ontvangst nemen. Heel blij dat we opnieuw van de "Voordeelvangers-items" kunnen genieten. Met dank aan het "Voordeelvangers-Team"

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren