Levering vlot en correct.

Super van prijs en kwaliteit

Als het beter was zou het verkeerd zijn

Handig en stevig voor de parasol. Gemakkelijk te bevestigen

Fijne en Goedkope Vertouwde Site!

Hier Bestel ik met een Gerust Hart Toppie!!!!

Super en het materiaal is lekker wat er in is geweest

Supe

Goed en goedkoop.

Superlamp!

Beter dan de oude die ingepikt is door mijn kleinzoon. Was verbaasd van de betere lichtopbrengst van deze nieuwe zaklamp. Nu handige USB-C oplaad mogelijkheid. Ook beter dan elke x de batterijen vervangen. Makkelijk besteld, snel geleverd in de brievenbus.

goeie kwaliteit en service zijn koreck!!! en goed ingepakt

Mijn ervaring in beging twijfelachtig om iets te bestellen bij jullie.omdat er zo veel nep is op de markt en van slechte kwaliteit is.maar heb toch de stap gezet om te bestellen.en nog geen moment spijt van gehad echt een aanrader!!!!

OK

Goede levering , goed product werkt zoals het hoort .

geweldig

zeer goed, maar dit is wat ik verwach thad.

Ruim voldoende

Snel en korrekt

Keurig, correct en tijdige levering

Geïnspireerd door jullie aanbiedingen bestel ik nu en dan iets leuks via jullie platform

Geleverd zoals bedoeld en besteld!!

Zie koptekst!!

Prachtige producten. Super snelle levering. Prijs-product verhouding is prima in orde.

tevreden

snelle levvering

Deel van levering lang moeten wachten

Alles is goed grkomen

Super kwaliteit

Ben heel tevreden over alles wat ik tot nu toe heb besteld en ontvangen!

Mijn laatste bestelling 302337941 ging ten laatste verstuurd worden 02 -09 en nog altijd nie gebeurd is enige keer dat het niet op tijd is

duidelijke afspraak met levering

De snelle levering en de prijsverlaging met 30 en soms meer procent

Nog niet getest !

Zoek handleiding !

altijd correct volgens afspraak klantvriendelijk goede service en kwaliteit

Voordeel Vanger is top leuke aanbiedingen en geen rommel koop vaak bij hun en ook nog zoals afgesproken tijd en prijs is het bewijs !!!

Steeds weer mooie artikelen voor een goede prijs.

Al vaker met tevredenheid besteld. Veel mensen blij gemaakt en de kleinkinderen vinden de vogelgeluiden prachtig op de wc bij opa en oma.

Meedenkend en actie !

Na het bestellen is het afwachten maar 1 telefoontje werd er direct actie ondernomen en werd de bestelling de volgende dag met spoed geleverd. Top, super tevreden

Goede lampjes

Goede ervaring