Levering volledig, correct en zoals afgesproken

Levering volledig, correct en zoals afgesproken

Toffe produkten, goede prijs/kwaliteit

Ik koop regelmatig produkten bestemd in en om het huis, steeds goede prijs/kwaliteit, altijd tevreden met wat ik koop

snelle en betrouwbare levering

Snelle en betrouwbare levering

Duidelijk en betrouwbaar

Regelmatig bestel ik wat, elke bestelling is volgens de bestelinformatie tijdig geleverd. Nog niet meegemaakt om iets retour te zenden.

Prettige ervaring

Leuke spullen tegen een goede prijs ...snel bezorgd!

Ik heb besteld en heb mijn product vrij snel ontvangen

Tevreden met alle ervaringen.

Ben verhuisd, en kon heel makkelijk mijn lopende bestelling vlak bij nieuwe woning laten bezorgen.

Voordeelvanger heeft een ruime keuze.

Betalen en leveren lopen zoals het moet!

Goede producten

Fijne aanbiedingen en perfect afgeleverd

Het moet nu blijken want ik heb 3 verkeerde paketten

Het moet nu blijken want ik heb 4 paketten gekregen waarvan k er maar een besteld had

Alles tijdig besteld

De ledlichten die ik heb besteld werken niet altijd zoals het moet . Instructies goed gelezen maar soms gaande lichten aan en uit, zodat we ze moeten uitschakelen tijdens de nacht wat níet de bedoeling is De kussens zijn wel heel goed

Top service en een betrouwbare Webshop

Een heel tevreden klant.

Levering echt snel.

Levering exact op. Tijdstip dat 1 dag op voorhand werd aangekondigd .

De producten die ze aanbieden zijn goed. Normaal snelle levering. En de producten zijn een stuk goedkoper.

Prima producten, snelle service

Snel

Snel en correcte levering

goede producte

mooie aanbod en snelle levering.

tevreden

alles verloopt correct

tevreden

klacht over bestelling zeer snel afgehandeld

Goed ontvangen

We hebben geen klachten aan te geven wordt altijd op tijd geleverd en geen beschadigingen aan de artikelen

Snelle levering en producten die geleverd worden kloppen

Moet even wennen

Het produkt nog niet kunnen gebruiken, De nwe klanten korting na de bestelling vond ik beetje flauwe aktie! Verder blij met; Snelle en correcte levering op tijd! Keurig niet idjoot groot verpakt, waarvoor mijn dank!

Goede afhandeling van de order

Goede afhandeling van de order

service is uitstekend

Prima en snelle levering

Makkelijke site, prima prijs en snelle levering.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren