stijgend bedrog
Vorig jaar kocht ik iets en was tevreden grotendeels omdat het van Nederland kwam en ook snel en correct geleverd werd buiten dat ze natuurlijk heel snel moeten werken en toen ik men pakte oppikte was hij ook bij de geburen aan het leveren, ik wou offeren om het voor haar bij te houden en te bezorgen want ik wist dat mevrouw niet thuis was, maar ik kreeg alleen een vieze blik terwijl hij verder deed en maakte dat de poort gesloten was en ik hem het pakket gewoon over de gesloten inkom van 1.75 meter erover binnenmeer en heel snel wegreed en niet. met me wou praten. Maar dat zijn nu eenmaal de onderbetaalde leveranciers? IK kocht na veel reclame de battery geladen kettingzaag. Kwam een dag te laat maar dat is niet erg, wat ik rot vind nu ik het heb uitgetest en daarom dus niet zal worden terug genomen ontving ik vandaag nieuwe reclame van hun voor een model 10 euro duurder maar wel met een zaagblad dat in plaat van dikke vingers dikke armen kan afsnijden. Dus zo werken ze, eerst een grote basis klanten binnenhalen en dan daarop gebaseerd betere producten voor bijna de zelfde prijzen aan te bieden, ook na een tak of 20 te hebben gezaagd ermee hangt te ketting al slap en moet voor veiligheid al aangespannen worden, en ik ben gelukkig gewoon met boomzagen maar professionele grote voor bomen van een meter dik weg te halen, Dit is gewoon een speelgoed prutste en goed al. je. per jaar 1 tot 3 wilden takjes. wil afsnijden, ik verwacht dat het deze maand nog helemaal in. stukken valt. Niet op de site war ik de grotere bladen en kettingen kan verkrijgen en de 2de accu wel overal sprake van is, Nee beter terug naar bol of Amazon die ik haat dan maar. Laat U niet Vangen mensen en open alles heel voorzichtig zodat het terug gezonden kan worden, spijtig!