De artikelen zijn goed van kwaliteit De levering gaat snel Zeer tevreden

Tevreden klant

Men huidige artikel nog niet gebruikt , maar van een vorige aankoop kan ik zeggen dat ik meer dan een tevreden klant ben. Dus ik vertrouw ook nu weer dit te bekomen. Het is voor een ieder fijn een voordeel in aankoop te kunnen hebben , wees eerlijk. Als ik iets van doen heb kom ik steeds hier ook wel kijken , je weet maar nooit dat het voorradig is. De levering was ook snel , correct en netjes.

Goede en snelle levering

Goede service en snelle levering.

Kwaliteit en goede service

Super !

Bestelling ging vlot, en de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer.

Prima produkten en prima service.

Voor het eerst iets besteld en alles snel en keurig verpakt ontvangen. Prima service dus.

Bij voordeelvanger koop ik regelmatig goederen met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

De bij voordeelvanger gekochte producten zijn tot heden altijd goed bevallen en nooit tegen gevallen.

Mijn pakje was vlug en tof ze hebben het achteraan gezet bij het niet thuis zijn! Mvg, Martine

Een prima webwinkel

Voordelig, levering tijdig. Eenmaal een bestelling niet geleverd gekregen, contact opgenomen met de klantenservice via email en dat verliep voorspoedig. De bestelling is alsnog snel geleverd. Dus ik ben tevreden!

Altijd op tijd

Zeer goed en snel.

Snel en wat beschreven wordt.

BESTELLING

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, heb ik 2 transparante berichten ontvangen omtrent de facturatie en de voorziene levering. Voor mij is meer dan voldoende.

Uitstekend!!

Ik ben zeer tevreden over voordeelvanger,

snelle levering, paste wel in de brievenbus

Top afgehandeld

Keurige levering

Prima hoor

Goeie producten

Bezorgd zoals beloofd

Ik heb echt goede deugende producten binnen gekregen die op beloofde tijden bezorgd werden. Ik ben er heel blij mee.

prima levering correcte behandeling

verzorgde leveringen korte wachttijd

uitstekend

Vlotte levering. Goede kwaliteit

Goede informatie m.b.t de levering van de bestelling. De bestelling werd snel geleverd. De kwaliteit was goed

Producten als verwacht

Meerdere producten gekocht. Nog niet gebruikt, maar op het oog voldoet het aan de verwachting.Levering redelijk vlot.

Goede ervarig

De bestelde artikellen binnen redelijk termijn ontvangen. Produkten doorgaans van goede kwaliteit .

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren