Betrouwbaar en kwaliteit aan een goedkope prijs. Snelle levering.

De producten voldoen steeds aan de beschrijving en dus aan mijn verwachtingen

Leuke deals

Soms beetje lange levertijden

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over uw diensten altijd op tijd geleverd en vriendelijk personeel. Maar op 17 februari hebben wij twee pakketjes ontvangen en een terug meegeven aan de chauffeur en die 34,85 is nog niet terugbetaald en ook geen bericht.

super

alles verloopt altijd fantastisch goed, bestellen en twee dagen later leveren. super

Snel in huis

Coole spullen voor lage prijs

Altijd correct

Nooit slechte ervaringen gehad en altijd alles op tijd gekregen

Bestellen en snel ontvangen, top

Prettig

Aanrader!

Snelle en correcte levering.

Fijne producten snel geleverd

Heb imiddels een aantal keer besteld. Steeds tot volle tevredenheid.

Ok

Niet luisteren

Helaas heb ik niet zo’n goede ervaring met voordeelvanger. Ik heb er een vogeltjes klok gekocht als cadeau voor mijn schoonmoeder. Deze werd snel toegestuurd maar was helaas kapot. Bij het melden hiervan werd mijn vraag over geld teruggave genegeerd en mij verteld dat ik een nieuwe klok kreeg toegestuurd. Het heeft twee maanden geduurd voor ik de nieuwe klok ontving. In de tussentijd nogmaals mijn geld terug gevraagd maar dit werd genegeerd.

snel geholpen met vragen

Snel geholpen met vragen over bestelling die ik niet goed ingevuld had. Daarna snelle bezorging zodat ik er mee aan de slag kon.

goede en snelle leveringen, duidelijke factuur, kortom top

zie bovenstaande regel

Vlottelevering

vandaag besteld, volgende dag in huis

Supersnelle levering. vrijdag besteld, maandag in huis..

Ervaring

Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Goed product

Goed product en werd sneller geleverd dan verwacht

Super snel geleverd

Wat ik had besteld was ook zeer snel al in huis. Alles word meteen netjes via de mail geregeld.

Never change a winning team.

Steeds volgens afspraak, goed product levering zoals vermeld.

Inorde

Alles is netjes en mooi afgeleverd , top service

Leuk snel geleverd

Snelle levering en super goede prijs

Ik kocht al regelmatig spullen op voordeelvanger. En steeds werd de levering correct uitgevoerd. Altijd leuke deals aan een goede prijs. Aanrader!

Mooie promoties aan heel interessante prijzen. Aanraden aan vrienden en familie.

beste service

aankoop binnen de 48 uur perfect geleverd.

snelle levering.

prima uitvoering.