Perfect op tijd geleverd.

Goed.

Goed en goedkoop artikel

op tijd geen probleem

Content

Geen klachten tot nu toe. Doe zo voort .

Snel en goed. Top

Zeer tevreden met het product

goed en snelle levering

Als je gaat bestellen heb je meteen een bevestiging en de levering laat zich ook niet lang op zich wachten

vlot

alles verloopt vlot en snel. houden zo!!

Tevreden

Alle leveringen kloppen en komen op tijd

Prijs kwaliteit goed

Zeer tevreden, prijs kwaliteit en afhandeling ok

Keurig

Van af moment plaatsen bestelling tot aflevering altijd goed op de hoogte gehouden

prima service

Steeds mooi ingepakt en tijdig geleverd,tenzij een stuk ook bij hen moet bijgevuld worden,wegens de grote vraag,dan word ik verwitiigd over de verlating van mijn leverung. De goederen die ik kocht voldeden ook steeds qua kwaliteit. Goede koeriers die het brengen ook! Dank U! Hilde

beste verhouding prijs kwaliteit gekoppeld aan een snelle levering

Interessante deals aan onklopbare prjjzen

Super snel

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering.

Super maar addictif ;-)

Aïe, ik heb pas uw site gevonden en ik ben al addict geworden…

Heel tevreden...

Scherpe prijs, snelle levering (een pak sneller dan aangekondigd...), goed product...

Niet duur en snel geleverd

Nog effe uitproberen

Levering en alles ziet er goed uit. Netjes op tijd. Dus tot op heden top.

Vlotte verzending

Al enkele keren aankoop gedaan hier en altijd vlotte verzending en je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer je pakket vertrekt met welke service. Nog nooit problemen gehad.

Tevreden over aanbod

Heb 2 x 150 ariel tabs gekocht voor een spotprijs. Snelle levering, een echte aanrader in deze dure tijden

Doet wat beloofd

Precies wat ik wilde

op tijd en in goede orde ontvangen

tot nu toe altijd in goede orde/op tijd en vriendelijke postbode-verzorger!

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

Goede service en snelle levering.

Producten zijn zoals ze aangeprezen worden

Producten voldoen aan de gewekte verwachtingen, waren met een eenvoudige procedure te bestellen en werden binnen de aangegeven tijd geleverd.

Goede service goede producten

Goede service goede producten