Goede koop, snelle bezorging

Zoals boven staand

tevreden

Door omstandigheden die we begrijpen heeft de levering wel een beetje op zich laten wachten , maar door de goede communicatie is toch alles in orde gekomen .

sceptisch , maar tevreden tot nu toe

Eerlijk gezegd ben/was ik sceptisch. Soms zijn de beschrijvingen te summier en te veelbelovend of zelfs niet eerlijk (bijv. bij sommige ,kleine kachels). Echter, ik heb nu een paar keer iets besteld en geen van de keren ben ik teleurgesteld met het product. Jammer vind ik wel dat ik hoge verzendkosten moet betalen, tot (bijna) 100% van het artikel. Dat maakt het alsnog "duur". Ik probeer dan ook, indien mogelijk, te combineren. Of ik bestel het niet !

Mijn is ervaring goed,

Heel tevreden

Snelle en correcte levering

Goede service.

Goede aanbiedingen

Leuke en handige dingen voor huis en tuin voor zeer aantrekkelijke prijzen

Duidelijk keuze en goede service

Oké

Jammer dat de bestelling langer duurt.

snelle en vlotte afhandeling van een bestelling.

snelle en vlotte afhandeling van een bestelling.

Ik en vooral mijn dochter zijn erg tevreden. Heel fijn tafeltje voor haar laptop maar ook om aan te tekenen en schrijven. Goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. We zijn er heel erg blij mee en ook met de prijs . Toppie gewoon

Wat je besteld krijg je ook en wat men beloofd komt men ook na

Zeer positief

goede verhouding prijs /kwaliteit

correcte goederen/levering

Nette afhandeling

Artikel werkt goed

leuke aanbieden die in prijs en kwaliteit goed gaan

Fijn product.

Makkelijk lampje handig op donkeren plaatsen. Zuinig in gebruik.

Goede producten en snelle levering

Prima eerste ervaring. Bestellen ging makkelijk en de levering was snel. Producten zijn van goede kwaliteit. Bedankt!

ervaring is uitstekend

ERvaring is uitstekend, als een product er niet meer is, biedt men een alternatief aan.

Goede prijs

Goede prijzen voor leuke spullen

Voordelige aanbieding, snel geleverd (wel met een hick-up ;-)

Batterijen zijn verloren gegaan tijdens de verzending, maar worden nagestuurd :-)

Uitstekende service

Ben zeer tevreden omdat het product veel eerder werd afgeleverd dan verwacht.

Alles perfect

topper

ging allemaal snel ik heb niks te klagen goede producten.

Voordelige artikelen, korte bezorgtijd.

Voordelige artikelen, korte bezorgtijd.

Netjes en op tijd geleverd

De goederen werden netjes en op tijd geleverd

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren