Top!!

Leuke aanbiedingen, betaalbaar en levering was vrij vlot. Een tevreden cliënt!! :)

Enthousiast!!

Ben meer dan te vreden met de producten die ik heb gekocht. Ik heb heel veel geld bespaart op kwalitatief hoge producten!

stipte levering.

prima service.

perfecte levering en een goed product

perfecte levering en een goed product

Gemakkelijk bestellen

Mooi product

Snelle en accurate levering

Snelle en accurate levering

Keurig volgens afspraak geleverd en het product voldoet geheel aan de beschrijving

Tevreden over mijn aankopen,snel en netjes geleverd.

Tevreden over mijn aankopen,snel en netjes geleverd.

Betrouwbaar

Producten omschrijving is betrouwbaar ik ontvangt wat ik bestelde en ben tevreden.

Het is zo als ze zeggen VOORDEEL VANGER.

Die batterijen zijn erg handig als kerst er weer aan kom hebben de huisjes weer licht.

correcte afhandeling

Conform afspraak het apparaat geleverd. Prima ingepakt.

Perfect,tevreden

Heel tevreden

altijd correcte leveringen prima prijs

leveringen volgens afspraak prijs/kwaliteit prima

Bezorging altijd zoals aangeven is. Bestellling altijd zoals is aangegeven.

Alles klopt

Goede ervaringen

Goed verpakt en snelle levering

Snelle levering - goede producten

Waar voor je geld

Prima produkt

Mijn bestelling is vlot verwerkt en geleverd.

Zonder problemen

Interessante producten, mooie prijzen en levering hoeft voor mij niet 's anderendaags.

super

makkelijk bestellen en snel geleverd

Happy

The order came quickly and all items were above expectations.

Leuke actie

Ik had gezocht op een convector-kachel. Maar ik vind de verzendkosten toch wel erg prijzig. Dus ik had het artikel daardoor NIET gekocht. Een paar minuten later kreeg ik een mail dat er een actie was dat ik recht op gratis verzending had. Nou ik wist niet hoe snel ik het artikel moest bestellen. Doe dat vaker alsjeblieft.

Het werdt netjes afgeleverd . Geen bijzonderheden top hoor dankjewel

Eemnesserweg 11 -3