Eigenlijk steeds goed.

mooie producten en snelle bezorging

ik ben zeer tevreden en beveel deze site aan.

De service gaat flink achteruit,de laatste tijd,spijtig

De laatste tijd slechte communicatie,en bedenkelijke kwaliteit.

snel geleverd

De producten waren snel en goed geleverd volgens de afspraak.

super

net wat ik zocht, en de kostprijs " super "

snel en goed

enkel goede ervaringen

goede bestelling

Kwaliteit van de produkten is goed Spijtig is de levertermijn, die is veel te lang

Betrouwbaar en goede service

Waar voor je geld

Je krijgt goederen en producten geleverd die waar zijn voor het aankoopbedrag. Niet alles is van de sterkste of beste kwaliteit, maar dat compenseert weer met de prijs. De levering en klantenservice zijn goed en altijd klantvriendelijk, bieden een goede oplossing aan als de klant niet tevreden is. Voordeelvanger biedt een groot variëteit van spullen aan. Ik raad het vooral aan als je gebonden bent aan een budget.

Vlotte levering

Nog altijd tevreden met wat ik bestel

stipte levering

stipte levering

een zeer goede service ,prima materialen

We zijn zeer tevreden, een snelle levering. Over al onze aankopen zijn we zeer tevreden, mooie aanbiedingen en degelijk materiaal.

Prima kwaliteit en snelle levering

Producten voldoen aan verwachtingen.

Uitmuntend

De levering en service was uitmuntend. Bestelde product gauw binnen.

Geen uitleg

Goede levering

Goederen werden tijdig geleverd en goede verpakking

Goede spullen snelle levering.

Ben zeer tevreden. Spullen netjes geleverd. Waren verschillende maar wel in 1 pakket, dat scheelt verzend kosten.

Toppie

Een goede en snelle service ben dik tevreden.

Alles goed

Het wachten waart

Toppie!

Altijd mooie aanbiedingen en vlot geleverd

snel geleverd

de producten snel ontvangen, maar nog niet kunnen gebruiken. maar tot nog toe tevreden!

Zonder problemen afgehandeld

Betrouwbaar

Als je iets besteld krijg je altijd bericht of het leverbaar is of dat het langer duurt en als het onderweg is, dus duidelijk betrouwbaar.

afspraken zijn nagekomen

Producten zoals omschreven, verzending op tijd, gewoon tevreden.

Goede kwaliteit voor goede prijs. Snelle levering

Goede kwaliteit voor goede prijs. Snelle levering