geleverd zo het er uit zg op site

de geleverde pakketjes voldoen volledig aan mijn verwachtingen

geleverd zo het er uit zg op site

de geleverde pakketjes voldoen volledig aan mijn verwachtingen

Goede kwaliteit met snelle service

Ik vindt het een prima site. Snelle levering Kwaliteitsvolle producten

Super service

In september een artikel gekocht en netjes geleverd gekregen. Twee maanden later pas uitgeprobeerd, Bleek niet te werken. Contact opgenomen en de situatie uitgelegd. Direct antwoord gekregen: We sturen een nieuw exemplaar op, Binnen drie dagen ontvangen en het nieuwe exemplaar doet het wel. Nog Bedankt voor de super service! Groetjes Ronald.

geweldig

prima en correcte levering

Prima zaklantaarn, batterijen kwamen in een kapotte verpakking aan, allebei de verpakkingen van de batterijen waren dusdanig kapot dat ze door de “om” verpakking lagen, uiteindelijk bleken er ook nog eens twee batterijen te ontbreken, de “om” verpakking, plastic had ook een scheurtje

Gewoon goed

Altijd geleverd wat er besteld is

Uitmuntend

Alle bestellingen die ik nu bij jullie heb gedaan, ben ik erg tevreden. Snelle bezorging, goed verpakt en what you see is what you get.

Uitmuntend

duidelijke site

duidelijke site en snelle levering

duidelijke site

duidelijke site en snelle levering

Goede aankoop

Ik heb wel heel lang moeten wachten op het item, volgens VoordeelVanger.nl kwam dat door een vergissing van de koerier. Het item zelf was wat het moest zijn, het was dan ook de 2de keer dat ik dit kocht.

Goede aankoop

zeer ontevreden

Ik heb eerste week oktober besteld, en ik heb nu nog steeds niks. Blijken ze mijn e mail adres verkeerd te hebben gedupliceerd. Hele discussie wie de extra verzendkosten moet betalen (wie dus de schuldige is) in plaats van kunnen we u helpen u zo snel mogelijk de panelen te sturen? Nu nog geen enkel idee wanneer ik nu die Infra Rood panelen ontvang. Uiteindelijk maar betaald, maar nu blijkt toch echt dat het de schuld is van Voordeelvanger! Ik hoop dat ze hun eigen fout gaan inzien en alsnog die verzendkosten terugbetalen. En misschien een keer sorry zeggen. Klantenservice is nihil !!! Ik heb nog meer panelen nodig maar met deze organisatie doe ik nooit geen zaken meer.

Al diverse keren besteld bij Voordeelvanger. Altijd snel binnen en nooit geen problemen met de geleverde goederen.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren