Goed product snel geleverd. Proficiat.

Goed product snel geleverd. Proficiat.

Snel

Gemakkelijk bestelproces. Levering is ook zeer snel.

Vlotte, vlugge levering

Zeer zeer vlugge aflevering van mijn bestelling, veel keuze op van alles maar wel veel te veel mails met dezelfde vermeldingen

Prima bedrijf met een goede logistieke afdeling

Keurig op tijd geleverd

tevreden zoals bij elke levering

Levering op tijd. Verpakking correct

Alles naar wens verlopen

Is voor herhaling vatbaar

Snelle verzending.

Snel, gemakkelijk en goed verpakt!

Mooi artikel perfecte afhandeling en verzending!!

Verder alles wat ik bestel is okay

Goed assortiment. Van bestellen tot levering is altijd in orde!

Goed assortiment. Van bestellen tot levering is altijd in orde!

Zie onder

Goede en snelle levering.

Goed voor mij zo

ok

correct geleverd

Goede en snelle levering

Snelle levering van een god product

Altijd zoals beloofd

Vlotte levering, netjes afgehandeld en prima producten.

correcte afhandeling

al een aantal bestellingen gedaan op deze site; steeds correct afgehandeld, prijzen zijn aantrekkelijk, aanrader

Te hoge verzendkosten

Alleen spijtig van de te hoge verzendkosten!! Weet niet of ik nog ga bestellen bij deze verzendkosten. Groetjes

zeer goed

alles prima

Steeds correcte levering

Steeds correcte levering

Zeer tevreden!

Degelijke produkten voor een scherpe prijs! Zeer tevreden over mijn aankopen!

stijgend ******

Vorig jaar kocht ik iets en was tevreden grotendeels omdat het van Nederland kwam en ook snel en correct geleverd werd buiten dat ze natuurlijk heel snel moeten werken en toen ik men pakte oppikte was hij ook bij de geburen aan het leveren, ik wou offeren om het voor haar bij te houden en te bezorgen want ik wist dat mevrouw niet thuis was, maar ik kreeg alleen een vieze blik terwijl hij verder deed en maakte dat de poort gesloten was en ik hem het pakket gewoon over de gesloten inkom van 1.75 meter erover binnenmeer en heel snel wegreed en niet. met me wou praten. Maar dat zijn nu eenmaal de onderbetaalde leveranciers? IK kocht na veel reclame de battery geladen kettingzaag. Kwam een dag te laat maar dat is niet erg, wat ik rot vind nu ik het heb uitgetest en daarom dus niet zal worden terug genomen ontving ik vandaag nieuwe reclame van hun voor een model 10 euro duurder maar wel met een zaagblad dat in plaat van dikke vingers dikke armen kan afsnijden. Dus zo werken ze, eerst een grote basis klanten binnenhalen en dan daarop gebaseerd betere producten voor bijna de zelfde prijzen aan te bieden, ook na een tak of 20 te hebben gezaagd ermee hangt te ketting al slap en moet voor veiligheid al aangespannen worden, en ik ben gelukkig gewoon met boomzagen maar professionele grote voor bomen van een meter dik weg te halen, Dit is gewoon een speelgoed prutste en goed al. je. per jaar 1 tot 3 wilden takjes. wil afsnijden, ik verwacht dat het deze maand nog helemaal in. stukken valt. Niet op de site war ik de grotere bladen en kettingen kan verkrijgen en de 2de accu wel overal sprake van is, Nee beter terug naar bol of Amazon die ik haat dan maar. Laat U niet Vangen mensen en open alles heel voorzichtig zodat het terug gezonden kan worden, spijtig!

Voordeelvanger is ok.

Voordeelvanger is ok. Maar het apparaat wat ik bestelde, stelt niks voor. Betreft 301820703 Deze pompt het water niet op. Alleen vanuit een emmer werkt het. Ben hier niet blij mee, want ik heb er ook een tweede accu bij besteld. Groet Paul

door de verzend en retour kosten zeer slecht

Contact gehad met Voordeelvanger. Ik wil mijn bestelling terug sturen per DHL. Hun berekenen 6,95,als ik het zelf opstuur kost het 4,95. Krijg een standaard antwoord. Dus ald het produkt niet bevalt kost je het 13,90 euro. Wees gewaarschuwd voor dit soort bepalingen.

zefs wanneer er vertraging voorkomt blijft Voordeelvanger zakelijk en positief

heen en weer gevoerde correspondentie, vanaf bestelling tot levering, is steeds correct en duidelijk

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren