geweldige site en service

Was in eerste instantie een beetje sceptisch over de maat voering, maar de polo's zijn van een zeer goede kwaliteit en nog belangrijker de rug heeft een perfecte lengte voor mensen die lang zijn, in mijn geval ben ik 1,98 en dan is de lengte van de rug erg belangrijk. Ook de kleuren zijn goed en mooi, ik er eerst 4 besteld maar ga nu nog een paar kleuren bestellen.

Heb al veel besteld bij voordeelvanger

Alles goed ontvangen en ben er heel te vrede mee

Alles is geleverd zoals besteld.

De bestelling verliep vlot, de betaling ook. Het pakket werd geleverd op het bepaalde tijdstip

Veel later dan afgesproken ontvangen

De levering stond voor uiterlijk 26 juli . Ik heb zelf een mail gestuurd wat de status van de levering zou zijn. Een week later kwam er een algemene mail dat er vertraging was. Uiteindelijk is de levering pas op 5 augustus gedaan. Product zelf is goed

Snelle levering tegen geweldige prijzen

Snelle levering tegen geweldige prijzen

Producten en leveringen prima in orde

Niets dan zeer positieve ervaringen .

Beste , Al mijn aankopen zijn tot dusver allemaal als positief ervaren . Mijn zeer beleefde en zeer welgemeende groetjes , Guido .

Vlotte en correcte levering

Enkel jammer nog kleine meerprijs voor levering maar zelfs het uur werd gerespecteerd.

Goede snelle levering

Goed en handig product, voor goede prijs

goedkoop en goed

ik heb al veel bestellingen gedaan bij voordeelvanger en altijd tevreden . afhankelijk van het product moet je soms langer wachten op de levering maar alles is al in perfecte toestand toegekomen. nog maar 1 keer heb ik problemen gehad met een product dat na 1 keer niet meer werkte maar toen ik dat melde heeft men ervoor gezorgd dat ik een nieuw exemplaar gratis toegestuurd kreeg. dus ik ben zeer tevreden

keurige info en levering

Product beschrijving klopt en correcte levering

Goede en snelle service

Had niet verwacht dat zon site als voordeelvanger het zo kort snel goed ging oplossen.

Perfecte service van deze site.had dit eerlijk gezegd niet verwacht.alles is al geregeld en afgehandeld. Keurig netjes gedaan voordeelvanger.mijn complimenten.

Top kwaliteit

De spullen van voordeel vanger zijn van goede kwaliteit en service

Heel goede service en naservice. Snelle oplossing met probleem Polo.

Prima en goedkoop

Goedkoop en steeds netjes geleverd binnen een week.Goede service.

Snel en netjes

Bestellen ging soepel. Betaling makkelijk. Bezorging prettig en accuraat.

Ben zeer tevreden mijn bestellen is geheel naar verwachting geleverd!

Ben zeer tevreden mijn bestellen is geheel naar verwachting geleverd!

Bestelling en levering vlekkeloos verlopen

Bestelling en betaling in een handomdraai; op de hoogte gehouden vanaf verzending t/m bezorging; artikel netjes en tijdig afgeleverd.

Tevreden

Goede aanbiedingen, prima levering. De verzendkosten zijn soms wat hoog in verhouding tot bestelwaarde.

buitengewoon goed

toestel doet wat er van verwacht word

kleding

Ruim assortiment herenkleding van Italiaanse makelij. Perfecte pasvorm, goede snit. mooie materialen.

Alles op rolletjes verlopen

De bestelde spulletjes waren er heel snel, alles verliep vlekkeloos!

Mooie aanbiedingen en vlotte levering

Ik ben uitermate tevreden. Veel, diverse en goede aanbiedingen, eenvoudig te bestellen en vlotte leveringen tot nu toe.

Tevreden

Altijd nette levering. Betrouwbare online site.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren