Tevreden

Leuke aanbiedingen en correcte levering. Heel heel zeldzaam als de levering niet binnen komt door bezorgdienst dan netjes je geld terug. Top service en aanrader

Heel tevreden

Snelle meldingen over wanneer de bestelling gaat komen. De artikelen zijn ook zeer goed. Snelle levering altijd. Je wordt goed op de hoogte gehouden en dat vind ik een heel goede service.

Zeer mooie aanbiedingen...

Heel praktisch en gemakkelijk

Producten zijn prijs kwaliteit

Snelle en correcte leveringen. Nog nooit materiaal of goederen ontvangen die druk waren!

Correcte aanbiedingen

Zeer gunstig geprijsde artikelen.

Snel en voordelig

Super goede service en spullen!!

Heb de hoeslakens besteld. Inmiddels gekregen en meteen gewassen. Wel zo fris natuurlijk. Komen prima uit de wasmachine en droger. Kwaliteit is dus prima. Zeker voor die prijs!! Denk dat ik de andere kleuren ook bestel.

Goede service en bezorging!!!

Bestellen gaat vlot, bezorging prima en kwaliteit geweldig.

Zeer tevreden.

Tot nu toe ben ik nog steeds zeer tevreden met de aankopen die il heb gedaan via Voordeelvanger. Op tijd worden de bestelde zaken bezorgd, goed verpakt en van goede kwaliteit.

afspraak nagekomen

levering op tijd

Goed product en snel geleverd

Weer een goed product gekocht en lekker snel geleverd goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Snelle levering.

Zeer goed product, wij zijn erg blij mee.

De zooltjes bevallen me heel goed.

Tevreden

Eerste maal een aankoop gedaan met voordeelvanger en vlotte communicatie , levering. Super!!

5,95 vezendkosten bij laag bedrag veel te veel

Als je iets koopt van 7,95 en er komt 5,95 bij voor verzenden maakt dat goedkoop duurkoop gaat worden voor duurdere aankopen is dat anders

Betrouwbaar en vlotte levering. En niet tevergeten goed spul.

Bestelling is altijd van goede kwaliteit.

PayPal niet geaccepteerd.

3 Kwartier bezig geweest om te betalen met PayPal. Laat zich wel aanvinken maar wordt niet geaccepteerd. De keuze keert telkens automatisch weer naar invullen bank. Uiteindelijk opgegeven.

Makkelijk bestellen, betalen en snelle bezorging

Steeds een prima service. Heel tevreden over iedere aankoop die ik hier al gedaan heb. Tot heden niets te klagen!

perfect

mijn bestelling met 2 dagen in huis

Snelle levering.

Na mijn bestelling kreeg ik snel bericht en een mooi product werd snel geleverd.

De kwaliteit is niet hoe het beschrijven is bij sommige producten

Goede producten voor een goede prijs

Opgelost

Probleem opgelost