Altijd goede communicatie en leveringen

Meerdere producten besteld de laatste jaren en altijd is de service goed en zijn de producten zoals geadverteerd.

goedkoop en steeds geleverd

ik heb al veel aankopen gedaan bij voordeelvangers en heb alles al geleverd gekregen soms duurt het wel wat langer maar het is al altyd geleverd geweest en in goeie staat

wordt niet altijd vlug beleverd

Prima product

De verlengbare borstel om aan te sluiten op de waterleiding voldoet helemaal aan de verwachtingen en werd snel geleverd voor een eerlijke prijs.

leuk spul voor leuke prijs.

ik vindt de bezorgtijd soms wel lang duren.

Snelle en goede levering

Ik heb reeds een paar keer bij Voordeelvanger besteld en ben al steeds positief verrast geweest. De bestellingen worden duidelijk weergegeven en men kan ze in detail opvolgen. De levering gebeurt dan ook op tijd. Heel tevreden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

In orde !!

ontvangen en goedgekeurd , zoals op de foto , goed verpakt , netjes geleverd !!

Goede aankoop

Goede aanbiedingen en levertijd

Aanbod

Mooi aanbod, correcte levering, kwalitatief OK.

Super prijs en super snel.

Ik heb vaatwastabletten besteld, Goede deal. Aanrader !

voordeelvanger is gewoon goed

voordeelvanger is gewoon goed en is er iets niet naar wens maakt voordeelvanger dit zeer snel wel goed want de service is uitstekend

Zeer tevreden!

Al een tijdje bestel ik via voordeelvanger artikelen die ik nodig heb of cadeau. Tot nu toe ik ben tevreden!

zeer tevreden .

levering is goed en vriendelijke mensen .

Eindelijk een site die snel en correct werkt.

Zou zeggen ga zo door!!

Snelle levering Altijd mooie aanbiedingen

Snel prima prijs

Mooie aanbiedingen

het duurde even maar dan hebbie ook wat

ik vind de tijd tussen bestellen en ontvangen erg lang. je leest het wel na betaling, beter is meteen bij de bestelling plaatsen dit al aan te geven.

Alles correct

Goede kwaliteit Goed verpakt bij verzending

Snelle levering en het product van goede kwaliteit

Tevreden

Tevreden

Prima product, leuke prijs

Binnen termijn geleverd

heel tevreden

De verlichting doet het heel goed!

Alles netjes en optijd geleverd

Producten voldoen zeker .

Heb nu al meerdere malen artikelen bij Voordeelvanger besteld. Goederen zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren