Bestellen betalen en snelle levering

Heel erg snel geleverd zeer te vreden

Correcte service en opvolging van inclusief de levering

Zelfde omschrijving als hierboven

Heel tevreden over het aanbod en de service!

Mooie aanbiedingen. Vlot verloop van de bestelling en levering. Je wordt goed geïnformeerd ivm de opvolging van de levering.

snel geleverd .goed product een half sterretje minder want kan altijd goedkoper.

Topkoopjes met kwaliteit en supersnel geleverd

Mooie aanbiedingen tegen zeer scherpe prijzen en van super kwaliteit die twee dagen later op je adres toekomen!

Artikel snel geleverd

Artikel perfect ontvangen !!!

De aangeboden producten kloppen altijd

Ze voldoen

Zeer positief

Goede prijzen en vlotte service

ZEER SLECHT

Bestelling niet ontvangen, willen de betaling niet annuleren, leggen de verantwoordelijkheid bij de klant, slecht bereikbaar, alleen via mail en reageren daar heel slecht ook. Ik beveel dit bedrijf dan ook niet aan

Helemaal naar mijn wens !!!

Ik bestel een elektrische sfeerhaard met afstandsbediening. Deze wordt binnen twee dagen geleverd echter helaas zonder de afstandsbediening. Direct een mailtje naar VoordeelVanger cq VV en een reactie hierop ontvangen dat de leverancier hem zal nasturen. Na 5 dagen nog niets ontvangen en dit kenbaar gemaakt aan VV. Weer een reactie van VV dat de leverancier actie onderneemt. En nu maar afwachten op de afstandsbediening van de leverancier. Complimenten aan VV met name Nathalie voor de goede zorgen !!

Slecht

Pas een spelconsole gehaald met 620 oude spelletjes erop. Alles was zonder geluid. Hier over gemaild. Eén keer een reactie gehad van we gaan het bij de leverancier navragen. Daarna nooit meer wat van voordeelvanger gehoord. Meerdere malen gemaild. Geen reactie. WhatsApp, geen reactie. We zijn nu bijna 2 maanden verder.

Snelle levering en product zoals omschreven

....zoals beloofd!

Verwerking en levering als beloofd.

Een tevreden koper en als bonus gratis verzending genoten.

Prima service en vlotte bezorging.

Top producten voor topprijzen!

Bestel al jaren van VOORDEELVANGER en meestal ben ik tevreden over de kwaliteit van de producten. De prijzen daarentegen zijn gewoon ongeëvenaard! Dus kan ik VOORDEELVANGER enkel aanbevelen.

Alles naar wens

Het Hotel linnen is van zeer goede kwaliteit.

Alles naar wens

Het Hotel linnen is van zeer goede kwaliteit.

Goede service en kwaliteit

Elke bestelling voldeed aan mijn verwachtingen

alles wordt correct afgehandeld

Prettige firma om zaken mee te doen. Altijd bereikbaar.. Prettig en kundig personeel.

Super aanbiedingen

Mooie aanbiedingen. Snelle service. Goede producten.

Slechte ervaring

Soms te laat of helemaal niet leveren en dan je smoesjes wijsmaken aan de telefoon Hoogachtend,Viselli Roberto 0320495681479 [email protected] Heuvelstraat 22 Heusden-Zolder België

Topfirma

VoordeelVanger is sinds een tijdje mijn favorietewwww Waarom,? - prima service - correcte levering - zeer goede naverkoopservice Een aanrader

Goede vertrouwbare site

De bestelling komt optijd.Producten zijn naar wens.

Vlotte levering

Bestelling in goede staat ontvangen

Goede producten.

Ben zeer tevreden. Altijd op tijd geleverd.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren