Prachtige prijzen

Steeds zeer goed materiaal aan een prachtprijs

Tevreden

Het product is netjes en voldoet aan de verwachtingen

Gemakkelijk bestellen en vlotte levering.

Mijn bestelling voldoet aan mijn verwachting!

Ik ben tevreden met mijn jacks, wat de betreft aflevering zo ik het prettig vinden dat PostNL mij de mogelijkheid geeft om een keus te maken tussen mijn afleveringsadres en het bij PostNL bekende PostNL afhaalpunt wanneer het voor mij niet mogelijk op de aangegeven tijd van aflevering aanwezig te zijn!

Goede ervaring,

Ge krijgt dat wat ze beloven,met goede kwaliteit,echt tevreden.

Tot op heden nog geen problemen gehad bij mijn aankopen c.q. bestellingen

Zeer tevreden!!!

goede probleemloze bestelling en afwikkeling.

Na bestelling volgt prompte levering. Goed geregeld. De financiële afwikkeling volgt, indien verzocht, daarna zonder bijzondere problemen. Ben tot nu toe tevreden en heb nog niets geretourneerd.

Goede service en snelle bezorging!

Up-to-date qua aanbiedingen en prettig geprijsd.

Tip-Top

De bestelling is met de nodige zorg aangekomen. Bedankt.

Goede ervaring

Prima ervaring. Goed en kwaliteit/prijs

top, zowelkwaliteit als prijs!

top zowel kwaliteit als prijs

uitstekend

op tijd geleverd en top producten aan een juiste prijs

mijn aankopen

echt niets te zeggen. perfecte levering en een dag ervoor gewaarschuwd (het zou twee dagen eerder beter zijn) voor de rest heel goed en de goederen ook.

Goede kwaliteit producten, goede prijs en zorgvuldig geleverd

precies dat

Heel tevreden

Heel tevreden

Voordelig.

Snelle afhandeling en goede producten.

alles correct afgehandeld en prijs kwaliteits verhouding is oké

Al veel besteld. Altijd correcte aflevering. Als er problemen zijn dan wordt het keurig opgelost. ( voorbeeld, geen T shirts ontvangen, ik kreeg de melding dat ik ze had teruggestuurd. dit klopte niet. Na contact bleek dat ze nooit verstuurd waren. Kreeg ze alsnog netjes geleverd. Fout was dus keurig toegegeven en op een hele eerlijke en vriendelijke toon hersteld ) Dat waardeer ik, eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Tevreden,maar

bij een bestelling boven een betaald bedrag zouden de verzendingskosten moeten vervallen.

zeer tevreden over bestelde artikelen

Ik heb meerdere artiekelen besteld, de 2 led verlichtingsbollen, mini fotostudio en set pincetten. Ik ben zeer tevreden over alle artiekelen, goede kwaliteit en de prijs was zeer goed. Ik zou zeker en vast aanbevelen om te kopen bij voordeelvanger

Snelle bezorging.

Jammer dat de echte zaklampen niet de zelfde uitstraling hebben als op de reclame foto.

Supper produkten en goedkoop

Alles volgen afspraak gegaan.

Alles volgen afspraak gegaan.

Zeer goede service

Heb al heel wat bij voordeelvanger besteld, altijd goede communicatie, vlotte en snelle levering, Heel tevreden, een aanrader.

Goede kwaliteit

Goed verpakt vrij snel ontvangen prima kwaliteit

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren