Supper produkten en goedkoop

Alles volgen afspraak gegaan.

Alles volgen afspraak gegaan.

Zeer goede service

Heb al heel wat bij voordeelvanger besteld, altijd goede communicatie, vlotte en snelle levering, Heel tevreden, een aanrader.

Goede kwaliteit

Goed verpakt vrij snel ontvangen prima kwaliteit

Tevreden

Telkens tevreden over afhandeling bestelling + levering. Producten top prijs kwaliteit.

perfecte levering

Heel tevreden over deze zadels. Super vlug geleverd en top materiaal.

DIrect verstuurd en voordelig product gekocht

Mooi en voordelig product dat direct werd verstuurd zodat ik het de volgende dag al ontving

zeer vlugge en correcte levering

zeer vlugge en correcte levering

heel goed en kwaliet snel verzendig

Goede snelle service

Makkelijk besteld, mooie en betaalbare aan biedingen en snelle levering.

Goed apparaat en snel thuis

Helemaal goed

Top top top

Top snelle levering

Top snelle levering

Interessante voordelen!

Keurige communicatie en voldoende informatie over producten en levering.

Super tevreden

Heel tevreden en leveringen zijn altijd correct op tijd topservice

perfecte service

snelle en correcte levering

Koop bij Voordeelvanger het is een keurig bedrijf. De mensen zijn allemaal vriendelijk. AANRADER!! ANNEMIEKE.

Zeer goed.

Geen probleem en Geen klachten over producten of leveren.

In een woord. Fabelhaft.

de manier zoals u werkt is werkelijk zeer naar tevredenheid van mij als kant Voor deze service moet men in vele winkels zijn, om de snelheid en zorg die jullie aan iedere zending etaleren is top werk . Ook al ben ik 87jaar, ben meer als tevreden over jullie ......

geweldige service mijn complimenten !

Wij hadden twee bestellingen gedaan waarvan bleek dat er bij alle twee de bestellingen een lamp het niet deed , na contact opgenomen te hebben is dit meteen opgepakt en hersteld door nieuwe lampen te sturen . perfecte service en ga zo door , wij komen zeker terug voor een volgende bestelling .

perfecte communicatie

Niks negatiefs.

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Waar voor je geld!

Goederen altijd op tijd ontvangen, goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Deals super levering uitstekend kortom uitermate blij met Voordeelvanger

Vooral de dagdeals zijn tot nu toe helemaal top. Ik ben ontzettend blij met deze site. Ook de levering is snel en goed geregeld. Kortom 5 sterren wat mij betreft.

Vlotter dan verwacht

Toen ik bestelde, stond 27 april aangeduid als verwachte verzendingsdatum. Maar ik ontving het pakje al op 16 april. Leuk!

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren