Topservice

Top bedrij, vandaag besteld, morgen in huis en altijd waar voor je geld. Chapeau !!!

Voordeelvanger geeft inderdaad voordeel

Elke dag krijg ik van Voordeel vanger een berichtje met hun aanbiedingen. Elke dag komt er wel wat nieuws bij. Heb een keer besteld en dat werd snel en secuur uitgeleverd.

Problemen? Worden netjes opgelost!!

Had wat vraagjes omtrent de levering van meerdere zendingen. Geen probleem! Kreeg netjes overzicht en konden alles verder herleiden

alles prima geregeld

alles is naar mijn zin en volgens mijn verwachting!

Geen slechte ervaring gehad tot nu toe.

Ik heb alleen maar een goede ervaring met voordeelvanger.

Goed en betrouwbaar

Snelle levering en betrouwbaar en goede service

Top!!!

Ik bestel geregeld wel iets bij Voordeelvanger.nl Ik ben zeer tevreden . Altijd vlotte levering .

Snelle en correcte levering

Zat vol verwachting op mijn pakketje met pitslamp te wachten 1 kopen en 1 gratis trouwens

snelle levering en van zeer goede kwaliteit.

Altijd geleverd volgens afgesproken tijd en topkwaliteit.

Kan mijn topmok stofzuiger zonder draad niet meer missen

mijn stofzuiger wordt dagelijks gebruikt om al het hondenhaar van mijn drie honden in living, keuken en veranda te verwijderen

Mooi product

Ze liggen te wachten. Klaar voor gebruik. En ozo handig.

Goede producten tegen een leuke prijs.

Goede ervaring ook wat betreft de klantenservice. Vragen worden snel beantwoord met een goede oplossing. Ik ben erg tevreden.

Het valt mij op dat de goederen die ik bestel altijd snel geleverd worden en dat ik goed op de hoogte wordt gehouden van de voortgang.

Heb al diverse spullen gekocht, en iedere keer, zowel het product ,als de leveringen, en mailings prima verzorgt

Aantrekkelijke aanbiedingen

correcte en vlugge levering

Zonder problemen alles prima verlopen

Vlugge levering

een goede prijs en vlugge levering

TOPS

Snelle en vlotte bezorging met gunstige prijzen!!!

scheermesjes gillette

Bestelling werd op tijd geleverd. Product zeer ok. Ik wacht wel nog altijd op factuur. We wonen in België. Duurt wel lang. Vorige keer dat ik product bestelde kon ik onmiddellijk betalen. Nu lukte dit niet en wacht op factuur.

Betalen van mijn bestellingen lukt niet. Ik heb meerdere manieren geprobeerd. Niks werkt. Ik geef he

Teleurgesteld dat betalen niet lukt en ik nergens op de website een telefoonnummer kan vinden voor support.

goed geregeld

had een probleempje met het gordijn werd direct op gereageerd en opgelost

Niet alles is zijn geld waard ,kwaliteit laat soms de wensen over…heel jammer

Ik wou een retourlabel aanvragen ,maar de site bleek niet veilig te zijn dus ik geraakte er ook niet op.Dus een Whats app gestuurd deze morgen rond 11 uur met de vraag om een retourlabel te mailen.Ik heb enkel een automatisch bericht ontvangen.Wacht dus nog steeds op antwoord. Ik wil het product retouren omdat het niet overeenkomt met de foto op de webshop. Ik ga enkel mijn review aanpassen als ik een deftig antwoord heb gehad op mail samen met het retourlabel, als ik mijn geld terug heb .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Had op dinsdag besteld en de volgende dag werd het al bezorgt. Nog nooit gehad dus ik was dik tevreden.

maten en prijzen totaal niet correct

thermo ondergoed besteld en 2 keer de maten gemeten die overeenkwamen met een large (dubbel gecontroleerd) bij ontvangst stond er op de verpakking wel large maar als dit een large was klopten de maten van de inhoud langs geen kanten en was dit duidelijk veel te klein en was meer een small want mijn vrouw (51 kg) kon er nog juist in deze mannenbroek. als ik nu geen 2 keer de maat had laten nemen zou ik zeggen dat het mijn schuld was maar de broeken hadden niet de lengte en breedte die aangegeven was op de site maar waren veel kleiner. Terug sturen doe ik niet (veel te veel rompslomp) maar nog iets bestellen bij jullie is GOKKEN dat heb ik al een paar keer ondervonden en nog iets : VAN DIE KORTINGEN KLOPT GEEN BAL (ik heb de laatste aanbiedingen op net net gaan vergelijken en JUIST DEZELFDE stukken en merken waren ergens anders gemakkelijk te vinden aan de zelfde, of lagere prijzen EN ZONDER verzendkosten!! Mooie aanbiedingen !

Kreeg niet wat ik bestelde

Er stond een mooie mobiele bijzettafel die ik bestelde, ik kreeg echter een goedkoop plastic onstabiel tafeltje. Heb hier een e-mail over gestuurd, ben benieuwd hoe dit wordt opgelost.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren