Kreeg niet wat ik bestelde

Er stond een mooie mobiele bijzettafel die ik bestelde, ik kreeg echter een goedkoop plastic onstabiel tafeltje. Heb hier een e-mail over gestuurd, ben benieuwd hoe dit wordt opgelost.

Bonsai slechte staat geleverd

Ik ben steeds tevreden geweest. Over alles wat heb besteld. Maar heb 2 bonsais besteld. Een voor schoonzus en partner. Zijn beide in erbarmelijke staat. Hier ben ik zeer teleurgesteld in verliezen blaadjes en rosse stukken erin. Zelfs in de doos waren eral veel blaadjes veroren

Waardeloos

Hier niets bestellen als je wilt retourneren gaan ze moeilijk doen. Ik heb 2 zaklampen besteld voor de prijs van 1 zonder batterijen. 1 zaklamp geeft geen licht, doet het niet. Als ik ze dat schrijf willen ze dat ik een foto of filmpje maak zoniet dan moet ik de verzendkosten betalen. Tot nu toe ook geen formulier gekregen om te retourneren. Als ik ze weer schrijf dat je geen beschadiging aan de buitenkant kan zien. Schrijven ze weer terug dat ik een filmpje moet sturen van de beschadiging.

telefonisch contact proberen te leggen 20 minuten in de wacht

slechte bereikbaarheid, wachten en nog eens wachten om vervolgens een verkeerd telefoonnummer gekregen. Dus uiteindelijk ben ik nog niet geholpen. En ik heb mijn bestelling nog steeds niet in huis

Bestellingopgegeven

Ik heb een bestelling geplaatst van boxershort heeft u het bedrag via ING ideal alle ontvangen?in afwachting met een vriendelijke groet albert krooon

Lange verzending

Pakket zou uiterst 17de verzonden worden. Op de 17de is het pakket uiteindelijk nog steeds niet verzonden...

Goede producten

Telkens tevreden geweest en snelle levering

KAN IEDER BEDRIJF, EEN VOORBEELD AAN NEMEN.

Pakje niet of verkeerd bezorgd. Je vertelt het en volgende dag GELD op je rekening. Ga zo door. Annemieke Drijfhout.

Geweldige deals voor kwaliteitsproducten

Het aanbod van de artikelen is steeds verrassend en gevarieerd. Voordeelvanger biedt kwaliteitsproducten voor superlage prijs en de levering geschiedt ook naar uiterste tevredenheid.

Correcte goede levering

Al meerdere malen een correcte en snelle levering

gemakkelijke bestelling en snellle corercte levering

ik doe geregeld bestellingen bij voordeelvanger en mag zeker niet klagen . vlot te bestellen en snelle levering altijd in orde!

Vlot en keurig op tijd geleverd

Alles wat ik bestel wordt snel en correct geleverd

Zeer goede ervaring

Topservice!!!!

Mijn pa had een probleem met een bestelling waar Voordeelvanger zelf niets te verwijten is. Contact opgenomen met klantenservice en de juiste gegevens aangeleverd. Opgelost.

Zeer slechte levering

16 december besteld en pas 10 dagen erna pas verzonden, nooit meer!

SLECHT, JAMMER MAAR HELAAS

Eind november en begin december een bestelling gedaan en er is nog niks van binnen en er wordt niet gereageerd op de mail ERG SLECHT ,en ze hoeven ook niet te komen met de smoes van het is erg druk voor de kerst want andere bedrijven lukt het ook wel het geld ontvangen maar wij horen niks.

zeer slecht contact te krijgen met de klantenservice ; eigenlijk helemaal niet

3 weken geleden besteld en nog steeds geen reactie via mail. klantenservice niet te bereiken . Is me nog nooit gelukt. Het formulier wat ik zou moeten invullen over de aflevering is niet te vinden op de desbetreffende aanwijzing. Ongelofelijk.

lage prijs voor leuke dingen

goed ingepakt en geleverd

Doe zo verder !

Correct, vrij snel en goed !

Prima web firma

Goedkoop en snel

Moeilijk bereikbaar voor info

Ik kreeg een mail dat mijn pakje ontvangen is in de brievenbus. Niet dus . Zelf waren wij ook thuis en kan dit pakje zelfs ook niet in de brievenbus. Nergens kan ik nu terecht om te vragen waar ik met mijn probleem naartoe moet . Wel betaald maar geen pakje

Nooit meer

De bezorging duurt veel te lang

Heel content

Altijd goed om bij jullie iets te kopen en heel gemakelijk om te betalen. Goeie products

Uitleveren duurt veel te lang!

In de reviews lees ik dat het hier allemaal zo lekker snel bezorgd wordt. Mijn bestelling is na 11 dagen nog steeds "in behandeling". Toen ik na een week vroeg wanneer ik de bestelling mocht verwachten werd ik terug gemaild dat ze standaard na gemiddeld 10 werkdagen uitleveren. Lekker vlot zeg!, bij de meeste winkels heb je het de volgende dag in huis.

Snel en duidelijk

Snel ontvangen en reeds betaald . Hopelijk verloopt alles wat betreft betaling beter als de vorige keer.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren