Toffe service en scherp geprijsde artikelen

Al meerdere malen besteld. Vlotte levering en producten goed verpakt. De klantendienst is professioneel en erg behulpzaam. 1 keer een teddy met geluid ontvangen maar het geluid werkte niet. Als oplossing mag ik de beer houden en sturen ze mij een nieuwe op met werkend geluid. Ik blijf hier zeker klant!

IK KOOP NOOIT MEER VAN JULLIE

Ik heb een steelstofzuiger gekocht, robotstofzuiger en een schoenenkast. Eerst en vooral is die schoenenkast al in elkaar gestort voor die nog recht stond, ik klikte 2 buizen vast en een stuk is gewoon afgebroken zonder dat ik er teveel kracht op heb gezet! Die is al voor de vuilbak. Ten tweede, die robotstofzuiger is zo lomp als iets, die botst overal en draait rond zijn as, blijft tegen dingen botsen, kan nog ni eens 1 meter vooruit en een andere weg afleggen om verder te kuisen. Echt iets nutteloos. En die steelstofzuiger is nog de ergste aankoop van allemaal. Zogezegd zou die "krachtig" stofzuigen. Ik moet 4x over een rijstkorrel gaan of kruimel eer die opgezogen is, die blaast nog wat kruimels weg ipv op te zuigen, ja heel fijn, moet ik de kruimels met die stang gaan opzuigen, klapt die stang constant in elkaar. Wij gaan wel een goeie Dyson kopen want heb het gehad. En die ga VEELS te vlug op, moet dan de trappen 2uur later gaan kuisen nadat die opgeladen is. Ik wil het zelfs niet gratis als cadeau. IK WIL MIJN GELD TERUG!!! ZO EEN GELDVERSPILLING! Dus publiceer deze review maar online, want geloof er niets van dat deze speelgoed spullen marcheren en dat jullie klanten tevreden zijn. Jullie elektro en accu lijken wel speelgoed als ik het vast heb.

Oplichterij

Bijna wilde ik de laptop, totdat ik zag dat het slechts een grootte was van 11 inch!!! En een werkgeheugen van 4 gb. Bijna 800 euro nieuw??? Maak dat de kat wijs. Ik heb het gehad met “ voordeel.nl “bonyour!!!!!!!!!!

Heb dit prima lichtje gekocht bij drogist voor € 4,99. Niks afgeprijsd dus

Die 500 meters zijn wel wat overdreven.

Prima deals

Goede produkten en snelle levering

Afgekeurde zooi

De laatste aankoop viel mij zwaar tegen, een staande zuillamp van Flinq. Dus niet kopen. Lampen gaan vanzelf aan zonder dat je ze bedient. Ook mistte ééntje een dopje aan de bovenkant. Ook luisteren de lampen slecht naar de afstandsbediening. Ik kreeg een vervangende toegestuurd maar die was nog erger defect. Twee derde van de lamp brand en de andere één derde was defect, bleef ik elke stand knipperen. Ik heb het gevoel dat deze verkoop afgekeude, defecte en retour zooi was. En de prijs was niet echt lager dan de normaal prijs. Dus ik ben zwaar teleurgesteld in deze aankoop, gelukkig wel een deel van het aankoopbedrag teruggekregen.

altijd tevreden geweest tot heden! ik heb nl. mijn bestellingen nog niet ontvangen !

ik heb al enkele keren mijn adresverandering doorgegeven Rina Bergs DRIE EIKENWEG (de straatnaam is veranderd) 65/8 3900 Pelt zouden jullie er voor kunnen zorgen dat mijn bestellingen nu op het juiste adres geleverd worden aub. ? MBG. Rina.

Bijna zo goed als ik verwacht bij de bestellen....

Maten kloppen niet.

De maten van de broek klopt niet met de gangbare maatvoering.

Mooie prijzen en snelle correcte levering.

Zie boven.

Snel en voordelig

Fijn apparaat

Heel handig voor auto en scooter

goed product en snelle levering

goed product, deskundig verpakt en vlot geleverd

Super snel geleverd

Super snel geleverd en al betaald

Goede producten voor een redelijke prijs!

Ik bestel regelmatig producten bij voordeelvanger, waar ik erg tevreden ben qua prijs/kwaliteit.

Juist product en tijdig

Juist product en tijdig

Ze doen wat ze beloven

Ik werd serieus genomen, toen mijn pakketje verkeerd was afgeleverd. Direct kontakt.

Meestal goed en vlotte levering.

aflevering soms slordig. In plastic verpakte artikelen worden soms in de brievenbus gepropt. Als men niet thuis is (ook wel bij wel thuis zijn) briefje in de bus zonder afhaal adres.

De ervaring van mijn vrouw en ook van mij is tevreden tot zeer tevreden.

Uitvoering en bezorging van bestellingen verlopen over het algemeen zeer goed. Wij hebben er geen klachten over, houden zo aub!

Top levering.

Al meerdere keren bestelling gedaan altijd alles oke.

Snel geleverd en prima artikel

Alles prima verlopen en voldoet aan de eis

U doet steeds wat U beloofd!

De pullovers en hemden zijn van een onberispelijke kwaliteit !!!

Ik heb al vele malen allerlei spulletjes gekocht bij Voordeelvanger en het is altijd zoals beloofd en netjes geleverd.

goed geregeld

geen gedoe met wachttijden

Prima geregeld.

Vlot afgehandeld spullen tot nu toe prima.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren