Ik ben zeer tevreden.

Besteld en volgens plan geleverd.

Ruim aanbod, interessante deals.

Ruim aanbod Interessante deals Snelle verwerking/levering

gewoon goed genoeg

Vrijwel elke dag nuttige aanbiedingen

De laatste weken kijk ik weer vaker naar de aanbiedingen van Voordeelvanger en bijna elke dag zitten er producten tussen die ik goed kan gebruiken en die gewoon zeer goedkoop zijn. Ook producten die ik jaren geleden via Voordeelvanger heb aangeschaft werken naar tevredenheid.

Zeer slecht

Slecht besteld stofzuiger Woensdag besteld zal donderdag 10 tot 15 worden gebracht maar niets vrijdag 10 tot 15 Nu zaterdag zal worden gebracht ik wacht nog steeds ik vind het slecht bij deze bestel ik niets meer

Geen klachten!!!

Tot op heden ben ik zeer tevreden over mijn bestellingen en afhandelingen bij VoordeelVanger.nl

Fijne en goede online winkel!!

Ik bestel zo af en toe graag op de voordeelvanger omdat, het prettig zaken doen is met deze firma, mooie en goede spullen, en netjes en correct met de afwikkeling van het betalen, en ook een track en trace om te zien wanneer iets aankomt, dit klopt meestal wel. Prima online winkel, vooral zo doorgaan!!

gewoon goed.

VLUG, NETJES EN GOED.

Snel duidelijke levering

Product voldoet aan de verwachtingen

Super, je krijgt wat je besteld, en nog snel ook

Goed product voor scherpe prijs

De zaklampen die ik bestelde (2 voor de prijs van 1) zien er goed uit en doen waarvoor zij bedoeld zijn. Werden ook nog eens snel geleverd en dat is bijzonder voor dit soort aanbiedingen.

mooie en goede spullen.

Top... een goede prijs / produkt. Leuke dag koopjes!

gewoon top !!!!

ik weet niet wat ik nog kan zeggen dan top !!! doe zo verder !!!!!!!!

Heerlijk lage prijs en snel bezorgd

Twee zaklampen voor nog geen €10,- en via DHL binnen een dag in huis

Goed product

Gewoon goed

Niks op aan te merken

Een gemak op wielen

Snel besteld en snel in huis voor een zachte prijs. Nu kan ik in mijn relax stoel blijven zitten met deze bijzettafeltje naast me met al mijn spulletjes erop

Je krijgt wat je wil!

Uitzoeken,bestellen,wachten,bezorging en dan : juist dit is wat ik wil Goede club !

Vlotte afwerking

Goede communicatie voor de levering

Vlotte afwerking

Goede communicatie voor de levering

Artikel besteld goeie prijs snelle reactie en snel geleverd.

simpelweg prima

getest en het werkt direct goed incl. de afstandsbediening.

Goedkoop, veel aanbiedingen

Veel aanbiedingen voor weinig geld

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren