Goede artikelen

Binnen enkele dagen ontvangen,netjes verpakt. Artikelen zien er goed uit.

Gewoon voordeel Vanger

Producten met 2 handen Vangen. Fijne service.

Altijd goede levering.

Een vlotte en snelle levering

goederen ontvangen zoals besteld

Goede kwaliteit/prijsverhouding,snelle levering

Correct duidelijk over het aangebodene. Goed te volgen bestelling en bericht na betaling

goed maar duur verzenden met post

Ik ben zeer tevreden met artikel goede prijs mach 3 scheermesjes en snel en netjes bezorgd ,maar het kwam met brievenbus post en dan 5,95 betalen vindt ik te veel belachelijk duur Artikel 11,95 en verzenden 5,95 ???

Tevreden

Uitstekende producten aan verlaagde prijzen

goed en vlot servies

Alles volgens belofte gebeurd

Geen enkel probleem met levering van goederen alles volgens afspraak verlopen

Betrouwbaar

Snelle respons.

Alles ok

Volgens aanbod

Alles ok

Volgens aanbod

Bezorging duurt te lang

Het moment van bestelling en het moment van levering ligt te ver uit elkaar is bij andere leveranciers vele malen sneller

Meestal in orde

Op een paar keer na is het altijd correct en in orde . De paar keer dat een zending verloren ging werd dat in zeer korte tijd recht gezet .

Altijd leuke aanbiedingen

Er zijn altijd wel wat leuke aanbiedingen, welke met regelmaat de goedkoopste zijn.

Snelle en vlotte afhandeling.

Zie vorig vak.

top produkt , snelle levering !

heel goede ervaring

producten voldoen aan verwachting

vlotte service

alleen d.h.l is niet goed belt aan en gaat bij de buren het pakje af. geef mij maar post.nl maar

Is goed

Bestelling kwam vrij snel

tijd levering beter via sms doen dezelfde dag, was vroeger als email maar was thuis

moet het nog uitproben

Goedkope aanbiedingen

Goedkope aanbiedingen snel geleverd, mits dhl het wil leveren. Helaas is de laatste bestelling nog niet geleverd, het is wel verzonden maar bij dhl vertraagd.

Goed en correct in afhandeling

Goed en correct in afhandeling