Geweldige service

Snelle goede kwaliteit en levering

Heel goede ervaring. Snelle levering en producten doe voldoen aan de verwachting

bestellen 2 dg binnen beter kan het niet geweldig producten

Perfect produkt

Snelle levering en goed rodult

Ze was heel vriendelijk en heeft me goed geholpen

Heeft me goed te woord gestaan

Slechte service en klant betaalt het gelach

Ik had lakens besteld en na een week heb ik gemaild waar de opdrachtbevestiging bleef en/of een bericht van verzending. Omdat ik de lakens voor een bepaald doel nodig had en ik geen zicht had wanneer ze nu wel kwamen heb ik de bestelling geannuleerd. 1 dag later werd het pakket zonder enige berichtgeving terwijl ik niet thuis was bezorgd terwijl ik de bestelling had geannuleerd en elders al had besteld, welke bestelling de volgende dag werd geleverd. Wel even wat anders dan bij VoordeelVanger. Nu moet ik het pakket retourneren - wat logisch is - en naast de verzendkosten ook nog de retourkosten betalen en dan vindt de klantenservice het vreemd dat ik niet acceptabel vind. Ik kreeg vandaag een mailtje met de klant is Koning, nu in ieder geval niet bij VoordeelVanger. Daar worden fouten gewoon afgewenteld op de klant.

Het afleveren niet zo tevreden mijn pakje werd gewoon in de gang gelegd en zitten hier met14 verdiep

Ik bestelde een overtrek en 2 kussenslopen. Eerst de ene kwaliteit maar dat werd niet geleverd door een fout van de leverancier. Er werd een andere kwaliteit voorgesteld! En ik stemde ermee in. Nooit van mijn leven zo'n slechte goedkope kwaliteit gekregen. Verkeerd in elkaar gestikt , ik veronderstel ergens in de vreemde!! Je kan het niet deftig strijken en zit werkelijk scheef in elkaar!!Trekt langs alle kanten. Ik denk niet dat er veel mensen met dit akkoord zouden gaan! Maar ik heb het reeds gewassen en geprobeerd te strijken , gewoon niet te doen.Er zit ook een naad dat langs binnen moet zitten een groot stuk naar buiten gestikt. Enfin niet op te leggen gewoon weg kieperen. En de kussenslopen daar steek ik schoenen in om op te bergen.Jammer. Het pakje werd ook gewoon door de post in de gang gelegd!!!!

Laattijdige verzending - onaanvaardbare aflevering!

Bestelling op 08 augustus geplaatst en pas gekregen op 17 augustus. Ondertussen waren we al vertrokken op vakantie. Bij de levering regende het pijpestelen en toch liet de koerier van PostNL het pakketje achter op de stoep van de voordeur. Open en bloot, zomaar voor het grijpen. Gelukkig hebben wij attente buren die het pakketje binnen namen en ons onmiddellijk verwittigden per sms. Zoniet was het zeker kapot gegaan door de hevige regen of had het binnen de kortste keren voeten gekregen. De laattijdige levering is toe te schrijven aan Voordeelvanger (kregen pas bericht dat het op 16/08 verstuurd werd - ondertussen zaten we al in Italië). PostNL leverde, zoals gewoonte al s'anderendaags, hetgeen wij van deze koerier gewoon zijn. De wijze waarop het pakket werd afgeleverd zijn wij niet gewoon en deze is onaanvaardbaar!!!

Niets op aan te merken. Top

stipt en betrouwbaar.

Fijne levering

Fijne service

goede levering

levering correct, je weet wel bij bestelling niet wanneer de levering volgt. Maar je wordt verwittigd.

heerlijk om hier te bestellen

de prijs en het product waren goed. Snel geleverd en netjes vooraf gecommuniceerd.

Echt goed snel geleverd helemaal blij

OK.

Altijd correct en optijd, ga zo door.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Goed bevallen

Prettig bedrijf, goede producten, scherpe prijzen en snel verzonden.

vlotte service en ook kwaliteit

zeker aan te bevelen aan familie en vrienden

Heel goed.

Waarom heel goed alles in week in huis en prachtig product had wel afgelopen week even een naar gevoel of ik wel goed zat bij dit bedrijf, het is dik in orde. Het enige wat ik als minpunt beschouw dat de doos niet was ingepakt men kon zien wat er inzat en dat is wat minder.

Prima en snelle levering

Snelle website, eenvoudig bestellen, goede betaal mogelijkheden en een paar dagen later netjes afgeleverd door DHL.

Altijd snelle levering

Top en snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon goed!

Niet supersnel maar verder gewoon goed

snelle afhandeling.

goede bezorging net als altijd

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren