Gewoon tevreden

Tot nu toe alleen maar positieve ervaring met voordeelvanger.

zeer goede service

Verschillende items gekocht, prijs/kwaliteit top.

Gemakkelijk bestellen, en een snelle levering. Tevreden klant. :)

Vlugge en correcte levering en goede tracing

Ik ben zeer tevreden van de service

geweldige spullen

ik koop graag bij voordeelvangers

tevreden

ik zal zeker nog koopjes kunnen doen

Alles tip top in orde!!!

Steeds snelle levering en goed verpakt, ok voor mij!!!

Ben zeer tevreden over de gehele afhandeling(bestellen/bezorging)

Ben zeer tevreden over de algehele bestelling en bezorging van het produkt.

De leveringen zijn altijd snel

In een woord super

Een snelle levering en de bestelde producten voldoen aan de beschrijvingen. Echt top!!!

Altijd goed

Maar nu zo vreemde aktie DHL 2 x mail gestuurd [email protected] is geen geldig adres, mocht het toch versturen. Ik wacht braaf af, ik krijg nu kennelijk geld terug Kort : Staan zo laat voor de deur Niet dus, alles verschoven daarna afgemeld Ineens track en Tracé Was nog in sorteer centrum volgen Daarna: Retourzending ontvangen, gaan ermee aan de slag Ikwilde het zo graag hebben sensor lights 2 x sensorlight en opzetzonnebril Ben benieuwd via deze weg

alles ok

zeer tevreden over jullie dienst top

Het ging goed, behalve DHL voor aflevering.

Het gaat meestal goed met dit bedrijf, behalve hun gebruik van DHL als vervoeder. DHL is een zeer rot bedrijf dat ondersteunt hun moordenden, onalfabeet en idioot chauffeurs. Waarom de PTT-Post wordt niet gebruikt is mij een raadsel.

Accuraat en netjes verzonden, alleen DHL is minder

Als ik iets bestel, wordt het op het toegezegde tijdstip geleverd, alleen is de bezorger van DHL vaak te lui om te lopen en gaat alle brievenbussen na om een briefje in te doen dat het bij het servicepoint kan worden opgehaald. Suggestie: stap over naar Post NL

Perfecte levering van het bestelde

Voor herhaling vatbaar om bij jullie nog meer kleding te bestellen.

Een leien dakje…

Het was weer een probleemloos verlopen transactie, zoals ik die inmiddels ken en verwacht van Voordeelvanger.

Goede ervaringen

De aanbiedingen zijn leuk, prima prijzen, zijn altijd goed verpakt en op tijd.

GOED EN HEEL SNEL

JULLIE ZIJN FANTASTISCH. ANNEMIEKE.

Goede produkten!

Goede produkten en correcte levering.

snel !!

Zeer snel en gemakkelijk ! Goede prijzen !

Waar gekregen voor geld

Altijd al top geweest, alled wat ik al besteld heb

ok

Tevreden klant