Tevreden

Doorgaans alles ok Spijtig dat je bij sommige gekochte toestellen geen wisselstukken zoals filters kan bijkopen zodat je het toestel met vuile filter niet meer kan gebruiken...

Betrouwbaar

Heel eerlijke firma, ontvangen toestel werkte niet zoals moest. ,we hebben het terug gestuurd, zonder problemen de retour documenten ontvangen, bericht gekregen dat het pakket was ontvangen en enkele dagen later bedrag terug gestort. Ondertussen hadden wij een ander toestel besteld,prima werking en vlugge levering. Aan iedereen aan te raden, dank voordeelvanger!!

Snelle en vriendelijke en goedkope bediening doe zo verder top

alles ok

alles ok

vlug en correct aangekomen

voor herhaling

Degelijke producten - gevarieerd ruim aanbod

Heel tevreden. Leveringsdienst belt aan en vertrekt. Dit houdt risico's in.

Alles goed ontvangen zeer tevreden

zeer goed

levering zo als belooft goed verzorgd en goede kwalityd

Snel en goed geleverd

Mooie aanbieding, goede kwaliteit en snel en goed geleverd.

Vlot en voordelig

Als je bij voordeelvanger iets besteld weet je dat het er niet de volgende dag is maar het gaat steeds sneller. Ik ben zeer tevreden...

Betaalbare goede producten

Producten worden goed omschreven. Ik heb nog nooit iets moeten terugsturen. Kijk wekelijks op de voordeelsite. En raad het aan om het ook eens te bekijken aan familie, vrienden en kennissen

Vlotte levering en conforme inhoud.

Positief i

Positief

Leveringen verliepen veel vlugger. Kwaliteit is uitstekend. Bij e.v. een vraag over de bestelling/levering prima contact met de klantendienst.

Gewoon goed

Product goed ontvangen en mooi op tijd.

Sneller geleverd dan gedacht . Lekker licht en luchtig .

Top parasol!

Zweefparasol met beschermhoes en poot die vastgeschroefd kan worden. Goede prijs en perfect op ons dakterras :-)

Perfecte levering tegen perfecte prijs.

Zeer tevreden over de bestellingen!

Zeer tevreden wat betreft het aanbod aan verlokkende prijzen en de opvolging van de leveringen bij het verzenden ervan!

Goede aanbiedingen, correcte afhandeling.

Het is plezierig om aan goede prijzen artikelen naar je keuze te bestellen.

Snelle levering van het product

Mooie parasol

Mooie parasol al Had deze al wel wat beschadigingen (krasjes op het ijzer)maar niet storend. Vandaar 4 sterren en geen 5

Prima parasol, goed bedienbaar. maakt een stabiele indruk

Na 3 dagen had ik alles in huis, inclusief voet

vrolyk

ik ben erg tevreden over de produkten die ik het laatst kekocht heb een zweef parasol echt een sieraad in de tui en 2 ventlatitoren mini echt perfect voor by je werkplek

Jullie zijn telefonisch niet bereikbaar, slechte zaak

Ik heb een bestelling bij jullie lopen, en deze wordt op mijn oude adres afgeleverd, en ik heb niet eens de mogelijkheid om het goede adres in te brengen. Ik wil daarom graag telefonisch contact, omdat ik het oude adres niet kan verwijderen, M.vr.grt. Frans Verstappen

Lange levertijd

De Solar light flame lampen moesten we weken op wachten ..Had er zes besteld waarvan 1 het er niet van doet ! . Jammer !!

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren