Helemaal top en zeer gemakkelijk

Goede producten

Komen hun afspraken na

top

snelle levering van uitstekende producten

Een uitstekende ervaring vanaf aankoop tot ontvangst .

De prijzen zijn goed bij ontvangst ontdekt ik dat ze dezelfde zijn als op de foto. Ik ben zeker tevreden.

Zeer slecht

De muggen distructor apparaten zat in een geopende doos is een doos vol met stof en apparaat was gebruikt. Zat ook een deuk in de draad. Elders zijn ook goedkopere apparaten te koop in de winkel inmiddels. Voordeel is dat de apparaat van NL bodem is.

Ik krijg netjes wat ik heb besteld.

Het duurt meestal een week dat ik van jullie krijg wat ik heb besteld, en dat vind ik prima. Het zal wel fijn zijn, dat er wat vaker andere producten te bestellen zijn.

Goede kwaliteitsproducten. Levering via Postnl kan beter

Exacte moment van levering mag gedetailleerder. Ik kreeg mail van kegering tussen 10h45 en 17h15. Hierdoor moet klant ganse dag thuis blijven op verlofdag. Het exacte uur van levering zou toch in een tijdspanne van 2 uur moeten medegedeeld worden....net zoals bij Bpost en andere bezorgdiensten.

Beste prijs/kwaliteit die men kan vinden.

Zelden teleurgesteld geweest. Bij problemen krijg je direct een antwoord. Service is top!

Doet wat het beloofd. Leuke deals.

Heb al meerdere keren iets besteld. Ben zeer tevreden.

Alles is goed geregelt.

Gekochte goederen voldoen aan de beschrijving en worden tijdg geleverd.

De door ons gekochte goederen voldoen aan de beschrijving en worden tijdig afgeleverd.

altijd op tijd geleverd

En percte levering

Zoals ik het me voorgesteld had zo was het ook.dus zit hier een tevreden klant.

perfect

perfecte levering

Wacht op 2e levering van de parasol.

Nu alleen de voet ontvangen. Enigszins verwarrend.

Super en snel geregeld

Prijs en kwaliteit,zeer goed

Snelle verzending voordelig en goed

Altijd alles goed ontvangen mijn bestellingen

alles goed

alles klopt, en op tijd bezorgd.

ok

Snelle en goede service

Al meerdere malen artikelen gekocht en nog nooit teleurgesteld ..top

zeer goed

zeer goed

Goede en snelle service.

Goede , snelle service , tevreden.

alles prima in orde

Beetje langer geduurd dan ik van jullie gewoon ben maar zeer tevreden over mijn aankoop.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren