Ben zeer tevreden

Na een bestelling een vlotte afhandeling en bezorging. en zijn blij dat men After Pay kan betalen. En heel veel keuzes in het assortiment heeft

Kwalitatief goede artikelen

Meerendeel van mijn bestellingen worden correct en snel geleverd. Alles te volgen middels track & tracé. Ook bij vertragingen a.g.v. drukte Altijd up-to-date.

Naar verwachting

Product zijn zoals ze worden weergegeven.. service is keurig evenals de levering. 1 ervaring gehad met productschade.. dit is keurig opgelost

Besteld en afgeleverd.

Ik had de mini-BBQ besteld en kort erna werdt het afgeleverd. Vrij vlot. Het enige ding was de ding in elkaar zetten. Dat ging vrij gemakkelijk.

Alles zeer vlot afgewerkt

Zie bovenstaande uiting

Producten snel geleverd en komen overeen met foto's/beschrijving

Top!!!

Zeer tevreden , ik koop geregeld wel wat bij Voordeelvanger.nl Altijd heel tevreden over de artikelen . Zeer vlotte levering . je kan volledig volgen wanneer je artikelen die je hebt besteld en wanneer je het kan verwachten. Top!!!

top geregeld!

Het bestellen ging fijn, en de bestelling kwam ook redelijk goed op tijd.

goede service

Wij hebben meerdere keren artikelen besteld .als een product een defect heeft kan je het terug sturen en krijg je het bedrag terug. Leuke aanbiedingen alhoewel de originele prijs aan de hoge kant is en je niet te snel moet kopen. Al met al zijn wij tevreden klanten en bevelen dit bedrijf van harte aan.

Superproduct tegen een mooie prijs

Superproduct en een snelle levering

Zeer tevreden snel en netjes

Priest kwaliteit super.

X

Alles was gewoon correct

Alles is vlot verlopen

Gewoon goed

Zie boven

Ik was zeer tevreden

Uiterst tevreden

Snelle levering, goede kwaliteit, goede site. Een plezier om by jullie te bestellen.

Super service!!

Gemakkelijk bestellen en perfecte informatie over de voortgang van de bestelling. Zo doorgaan!!!

Vlugge en vriendelijke levering

Levering werd uitgevoerd zoals voorgesteld bij de bestelling.

Alles perfect verlopen

Snelle levering en alles is zoals verwacht

Alles volgens plan verlopen

Vlugge levering

Goed product

ceny i artykuły zamawiane są dobry. Trochę za długi czas dostawy

Długi czas oczekiwania

Het is zéér goed

Uitstekend.

Zeer snelle levering

Nog nooit iets slechts gehad

Ik heb na al vele bestellingen nog nooit iets minder gehad dan was aangegeven altijd goed verpakt en komt aan op de datum die van te voren is aangegeven. dus mijn score is 10

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren