Snelle leveringen, goede aanbiedingen, correcte service en waarborg.

Goede site en snelle levering

Ik heb al een paar keer besteld en ben altijd al tevreden geweest. Goede producten aan een mooie prijs!

Goed bedrijf

mooie aanbiedingen en snelle levering

prima producten !!

Correcte levering

De levering is perfect verlopen en de goederen zijn zeer goed.

Prachtig

Goedkoop en snel!

Uiterst tevreden

Ben zeer tevreden, vandaag besteld morgen thuis geleverd, bedankt voor de snelle service

is groet

tevreden

tevreden :-)

uitstekende service

Gewoon goed niet meer niet minder!!!

Behoeft verder geen commentaar Ik heb wel een vraag; zit Voordeelvanger in Gastel??

Bestelling wordt correct en op tijd geleverd.

Ik vind het zeer zeer jammer dat wij zo veel verzendingskosten moeten betalen farmaline enz lucovital zijn ook Nederlandse firma’s daar moeten wij nooit verzendingskosten betalen zelfs gratis tel o800 voor vragen en problemen

Alles comfort bestelling

Ik ben echt tevreden met Voordeelvanger, omdat ze altijd leveren comfort mijn bestelling.

correcte levering

mijn ervaring is alleen maar positief

Super service

Mijn eerste bestelling bij voorfdeelvanger.nl. Super tevreden, had hulp nodig voor mijn bestelling en die heb ik van jullie gekregen. Zelf een foutje gemaakt bij het invullen van mijn bestelling en dat werd door jullie via whatsapp in 24u in orde gebracht .

super

Snel en goede produkten

SUPER fijne site!

Meerdere keren besteld, altijd correct in levering idem de bezorgers.

SUPER fijne site!

Meerdere keren besteld, altijd correct in levering idem de bezorgers.

Super snelle levering

Ik had een mini fantillator besteld en binnen 2 dagen werd hij al bezorgd. Ben er super blij mee.

Extra kosten wegens fout van het bedrijf

Door de fout van het bedrijf is mijn bestelling naar een verkeerd adres verzonden. Ik heb heb weer 6,95€ moeten betalen om mijn pakje toch te krijgen, en dit voor een bestelling van meer dan 60€. Zo'n klantonvriendelijke houding heb ik zelden gezïen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Makkelijk te bestellen en betalen. Fijne planten Snel geleverd.

Geen haast hebben

Op zich ben ik tevreden gezien de prijzen die gehanteerd worden maar je moet geen haast hebben met je bestelling. Vorig weekend besteld en afgelopen vrijdag ontvangen. Ik weet dat het niet binnen 24 of 48 uur is dus als ik iets supersnel moet hebben dan bestel ik het elders of helemaal niet en wacht op de volgende keer

Altijd snel geleverd Verzorgde verzending Prima kwaliteit koopjes

Snelle levering - duidelijke omschrijving - correcte info