Normaal gezien alles oke.

Ik heb onlangs een hofftech accu compressor besteld, en die zou autobanden moeten opblazen volgens de omschrijving. Echter zag ik na mijn bestelling dat hij maar tot 10 bar gaat. Een kinderfiets opblazen vraagt al 35bar, laat staan een autoband.

supper

bestelling gedaan 16/04/2021 en gedane bestelling ontvangen de 19/04 volgens mij gaat het niet vlugger rekening houdend dat 17/18/04 een weekend was dank u grt

Goede communicatie, keurig op afgesproken datum en tijd geleverd. Achteraf betalen zodat je voldoende tijd hebt om uit te proberen en eventueel terug te sturen. Dus geen maandenlange correspondentie: waar blijft mijn geld. Volkomen tevreden.

snelle levering, goede kwaliteit van de producten

Indien ik een bestelling plaats, is deze steeds goed op te volgen. De leveringen zijn snel. De producten zijn van een goede prijs/kwaliteits verhouding

heel goed

keurige snelle levering en inmiddels naar volle tevredenheid diverse malen al gebruikt

heel goed

zeer prettig en snelle levering

snel en veilig

Ik bestelde mijn pakket ( electr. tandenborstels en hoofdlamp) op donderdag en zaterdagmorgen lag het pakketje al klaar aan de deur. Het pakket tandenborstels voor mijn elektrische tandenborstel bespaart me een som geld en de krachtige lichtstraal van de hoofdlamp is ideaal om te klussen in donkere ruimtes of om het nachtleven te bestuderen bv. vleermuizen. Alweer een gelukkige klant.

Perfecte service

Altijd tijdige levering, compleet, goed verpakt. Beter kan niet!

Klasse deals

Grote variaties steeds iets apart alles van goede kwaliteit en niet duur

Word goed op de hoogte gehouden van de status van he bestelling en snelle levering

Tip-top levering .

Na de zoveelste bestelling gedaan te hebben steeds een prima service en snelle levering . Jullie kunnen van mij nog bestellingen verwachten .

Positief en tevreden.

Goede producten en leveren volgens verwachting.

Zoals je verwacht. En goede communicatie.

tot nu toe goede service

heb reeds enige producten bestelt en nooit bedrogen

Die is prima

Daar ben ik tevreden.

zeer tevreden

het toestel werkt perfect

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes verpakt geleverd

Goed verpakt en geleverd zoals afgesproken. Goede kwaliteit zijn prijs waard!

Het is allemaal goed gegaan.

Beste mensen, Wij hadden meerdere ( 4 ) artikelen besteld, o.a. Een PARYA externe CD/DVD combo drive speler, gelukkig was onze zoon bij ons met zijn eigen laptop , want ik had er 2 besteld, hij is enkele uren bezig geweest om de PARYA CD/DVD como drive speler uit te proberen op zijn en onze laptop, doch wij krijgen het toestel niet aan de praat. Hij heeft de zijne mee genomen en zal het samen met zijn vrouw uit proberen , ook mijn man heeft hem verder uitgeprobeerd. Er is geen Nederlandse constructie bij. Kunt U ons helpen? ! Wat moeten wij doen als het niet lukt, kan het kapot zijn? Kunnen wij het eventueel terug sturen of helpt U ons !

Goed ontvangen

De bestelling goed ontvangen, zeer tevreden

Producten voldoen aan beschrijving en snelle levering.

Al jaren goede ervaringen met Voordeelvanger.

Prima correct geleverd op de aangeduide dag

Na de bestelling prima op de hoogte gebracht per mail wanneer het geleverd zou worden. Zeker een aanrader.

Bij voordeelvanger ben je steeds tevreden

Steeds kwaliteit en steeds op tijd waarom zou je dan ergens anders kopen altijd kortingen met hopen

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren