alles wat ik besteld heb is prima

Bestellingen voldoen allemaal goed. Zelfs 1 x per ongeluk dubbel betaald maar met 1 mailtje stond het teveel betaalde bedrag alweer op mijn rekening. TOP

Zeer te vrede over jullie diensten

Ik ben zeer te vrede over jullie diensten

Een zeer goede en overzichtelijke website met een gevarieerd aanbod van bruikbare artikelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ik bekijk altijd de mail of er nog iets van mijn gading bij zit. Bestel regelmatig en nog nooit teleurgesteld. Verzending ook altijd goed.

Correcte en snelle levering

Gezellig winkelen zonder verplaatsing.

Steeds leuke dingen aan goedkope prijs en snel geleverd.

Probleemloze levering

Levering is correct en binnen de aangegeven tijd.

Vlug en correct geleverd, goede service, alles zoals afgesproken. Dank u vriendelijk , tot ...... Jacques

Fantastisch!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Compleet

Alles verloren naar wens ,zal zeker nog gebruik maken van de service

100% in orde

100% tevreden

Goede producten en prijselijk

Bestelde producten worden geleverd volgens afspraak

Goede producten

Goede kwaliteit

Net wat ik zocht en juist op tijd

Mooie producten, net wat ik zocht en juist op tijd geleverd

Netjes en goed verzorgt

Correcte afhandeling van bestelling; àlles op tijd geleverd en voordelige prijzen !

Duidelijke én overzichtelijke website, de afspraken die gemaakt worden, worden ook steeds gerespecteerd en de levering gebeurd op de dag dat het voorzien is; voordelige prijzen, waardoor ik elke dag uitkijk naar de mail van de firma en het wat spijtig vind, dat ik jullie nog maar pas enkele maanden ken en daardoor zie, dat ik vroeger al onnodig een héél pak euro's heb uitgegeven, die ik nu graag uitspaar, om nieuwe aankopen te doen via "Voordeelvanger.nl". Dankbare groeten, Jozef de Jonghe.

Beste kwaliteit aan de goedkoopste prijs

Zalig winkelen. Mooie aanbiedingen. Vlugge levering. Bij problemen een vriendelijke oplossing door de klantenservice. Een echte aanrader om er te teleshoppen.

De levering was wat vlugger dan gepland ! Super. Alleen het leveringsuur vond ik niet prettig aangegeven. Tussen 10 en 21u30 ? Dit zou wat preciezer kunnen vind ik.

Levering vlgs afspraak

Mooie aanbiedingen

Prima fietscomputer, heb er veel plezier mee!

De fiets computer deed aan de verwachtingen. Kreeg het snel binnen!

tot nu toe loopt alles zeer correct

fantastische aanbiedingen, je wordt goed op de hoogte gehouden, levering correct en in goede staat!!!

Alles loopt correct en goed

mijn ervaring met Voordeelvanger is goed

Heb de brillen snel gekregen en zagen er goed uit.

alles ging goed, snel geleverd

tevreed

ik ben tevreed met de spullen wat ik bestel

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren