Tot nog toe slecht

Ik ben pas tevreden als mijn bestelling van de 2-11-2020 is opgelost gr L.koorstra

alles op tijd

zou op de 09-01-21 pakket ontvangen zelfs twee dagen eerder ontvangen.

Alles prima verlopen.

Op alle fronten tevreden .

Altijd snel bezorgd... Heel erg tevreden....

meer dan degelijk

alles prima alleen zou het wat sneller mogen geleverd worden.

Dik tevreden

Snelle levering , goede communicatie en tot op vandaag erg tevreden van mijn bestelling

Prijs kwaliteit

Helemaal prima, alleen kan de levering wat mij betreft iets sneller.

très bien

livraison parfaite et bons produits

Leuke en goede artikelen en een acceptabele levertijd

Ik koop al enkele jaren (hebbe)dingetjes bij Voordeelvanger. Het zijn grappige en nuttige artikelen en de aangegeven levertijd wordt altijd ruimschoots gehaald. Ik ben een tevreden mens.

vlotte levering en je moet niet te lang achter de bestelling wachten top

vlotte en perfecte levering top

snelle betrouwbare levering

alles wat wordt besteld krijg ik op tijd en in goede verpakking

Gedane beloftes worden nageleefd!

Bij Voordeelvanger word je nooit teleurgesteld; een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding en snelle en correcte levering van je bestelling.

Goedemorgen en snelle service.

Mijn ervaring dat mijn bestelling snel en correct wordt geleverd.

Ze werken professioneel

Snelle en goede afhandeling

Spijtig dat het op verkeerde naam en huis nummer verzonden is

Heel jammer dat het pakje op het verkeerde adres en naam verzonden is, en daar door krijgen wij ons pakje niet waar voor we betaald hebben het ordernummer is 301292176 en de Barcode 3SMOX10293647 HOPEN DAT ALLES GOED KOMT Groeten Roger Delporte

Zeer tevreden over zowel het product als de afhandeling

Zeer goede prijs Snelle en correcte levering

redelijk tevreden over produkten

te lange wachttijd tussen bestelling en levering van het bestelde artikel.Doe daar nog iets aan.

Unieke koopaanbiedingen!

Het is inderdaad soms onvoorstelbaar hoe je met een klein invaliditeitsinkomen als ik, tóch nog soms onmisbare zaken kan aankopen, die je het leven gemakkelijker maken...

Levering vlot en de weegschaal is geweldig

Alles correct verlopen volgens de afspraken!

Correct!

Precies zoals ik verwacht.

Soms zie je bepaalde producten dat je nodig heb voorbij zien komen. En eenmaal je ze in huis heb valt het tegen maar tot nu toe heb ik dat niet bij VoordeelVanger.nl ervaart. Bij VoordeelVanver.nl is what you see is what you get.

alles was in orde en vlug geleverd zonder schade

alles was in orde en vlug geleverd zonder schade

Snelle levering en product voldoet prima!

Naar verwachting goed!

Prima materiaal, goede prijs.

Alles goed ontvangen en in goede staat.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren