Soms duurt het lang alvorens de goederen geleverd worden

Moest even wachten maar dan heb je toch wat.

Stofzuiger is makkelijk mee om te gaan doet het goed en met het wachten zal ook te maken hebben met de kerst drukte.

Al mijn bestellingen zijn op tijd en goed afgeleverd

ik vind de aanbiedingen goed en je kunt er je voordeel mee doen mvg jos

Goed service!!!

Al diverse keren een bestelling geplaatst, producten voldoen zoals aangekondigd en altijd volgens de vooropgestelde levertermijnen.

Uitstekend webshop

Gewoon goed

Gewoon goed

top service!!!

Proficiat!!! Zeker in zo'n moeilijke periode als nu, Corona- en kerstperiode ! schitterend werk.... een pluim zeker!!!

Vormidabel

Vormidabel

Heel leuke artikelen en goeie bezorging

Wat kan ik meer zeggen ? Alles verloopt perfect!

formidastisch

leuke prijzen, heel veelzijdig aanbod elke dag opnieuw !!!!!!!!!!!!! sommige zijn spijtig genoeg soms zeer snel uitverkocht, wat jammer !!!! Spijtig dat er niet meer wordt verzonden door Bpost, zo kon ik mijn pakket in de post zelf afhalen wanneer het voor mij best uitkwam en nu moet , aangezien ik niet veel thuis ben, altijd extra verlof nemen en uren zitten wachten tot PostNL komt ??????????????????? Komt dit in de toekomst nog terug, verzending per BPOST ?????????????????

een goed begin

is het halve werk

tevreden

moest er wel langer op wachten maar alles ok

Prima webwinkel

Leuke deals voor leuke prijzen. Altijd leuk om een dealtje te scoren.

Beschrijving

Engelse beschrijving niet leesbaar, veel te klein. Geen Nederlandse beschrijving te vinden.

nog steeds top top top !!!

ik ben invalide en heel slecht te been , maar ik ben heel blij dat er zoiets als voordeelvanger.nl bestaat !! ik heb nog nooit 1 sec. spijt gehad van eerder welke aankoop dat ik via deze site heb kunnen bekomen , doe zo voort !!!

De geleverde datum was correct

Ben zeer tevreden levering correct en artikel is zoals het was beschreven.

Bij vragen kreeg ik tot 2 keer antwoord wat ook juist bleek te zijn

Bij vragen kreeg ik binnen 2 dagen tot 2 keer antwoord en ook juist.

Kwaliteit aan betaalbare prijzen

Producten goed ingepakt en voldoen aan de verwachtingen en ook de leveringsdatum gerespecteerd

Goed en vlug ontvangen

Zeer vlotte levering

Dankzij PostNL in samenwerking met Voordeelvangerkortom een snelle en vlotte levering Het product is zoals beschreven werd.

Super snelle levering Proficiat !!

prima ;altijd vlotte levering

heel goed

goede website scherpe prijzen snelle levering en prima producten,

Goede spullen voor een goede prijs, en wanneer het kan vlot geleverd

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren