Producten doen wat er beloofd wordt. Zeer goede service van de levering van de pakjes. Deze werden afgeleverd toen ik niet thuis was en ik apprecieerde de moeite die gedaan werd om de pakjes veilig beschut en niet te zichtbaar voor anderen bij mij thuis te leveren.

Altijd snelle levering

Degelijke producten tegen een redelijke prijs

Correcte service

Eenvoudig te bestellen en levering op de afgesproken datum

Makkelijk te installeren en werkt meteen, een aanrader.

Goede eerste ervaring.

Goede eerste ervaring.

Het is weer goed bevallen

De producten zijn weer in goede orde ontvangen, netjes verpakt en snel geleverd.

zeer positief

Vlotte afhandeling , goedkoop en degelijk.

Weet dat jullie je best doen

Weet dat jullie je best doen!

goede producten netjes geleverd.

goede producten welke netjes en snel afgeleverd worden met goede feedback over de levering. track en trace werkt goed.

Niets dan positiefs!

Onmogelijk voor verbe****** vatbaar!!!

Alles picobello

Ik plaats regelmatig een bestelling bij voordeelvanger .nl . Tot nu toe is alles verlopen zoals het moet. Op tijd geleverd en de producten altijd in perfecte staat. Dus van mij alleen maar positiviteit. Doe zo verder. Groetjes en fijne feestdagen aan het ganse team. Paulette.

Uitstekend.

Een site om in de gaten te houden, het voordeel kan inderdaad tot tientallen euro's oplopen. Bij mijn laatst bestelde artikel maar liefst 70,- Dat is serieus geld... Artikelen worden vlot geleverd.

Ze doen wat ze beloven !!

Geweldige service !!

Snelle levering.

Soms is het erg lang wachten maar deze keer verliep het prima.

Dik tevreden over de aankoop

aankoop dik tevreden ,enkel jammer dat ik mijn pakket bij de brievenbus vond het had ook gestolen kunnen worden

Super service !

Super service!

Leuke aanbiedingen, goede kwaliteit en snelle levering

Voordeelvanger.nl heeft heel veel artikelen voor hele aantrekkelijke prijzen, en heeft ook vaak nog extra aantrekkelijke kortingen. De kwaliteit is heel goed en het wordt ook redelijk snel geleverd.

Positief na negatieve ervaring

Ik had een aantal dingen besteld waaronder een zuurstofmeter alleen bleek die niet te werken. Van alles geprobeerd maar het lukte niet. Een mail gestuurd naar Voordeelvanger en binnen een aantal uren al antwoord. Ik hoefde het apparaat niet terug te sturen en het geld wordt terug gestort. Gisteren de mail gestuurd en antwoord gehad en vandaag staat het geld al op mijn rekening. TOPPIE

Super en correct op tijd en goeie kwaliteit.

Ben heel tevreden.

Alle bestelde produkten beantwoorden aan mijn verwachting

Mijn.bestellingen konden worden gedaan op basis van goed beschreven informatie. De bezorging vond vlot plaats en alle bestelde produkten voldeden aan mijn verwachtingen. Hoe mooier wil je het nog hebben. .

Goede producten voor een redelijke prijs.

Mijn ervaring is positief. De levertijd zou mogelijk iets korter kunnen zijn.

netjes ingepakt en vlot bezorgd

de zending ziet er goed uit en is eerder bezorgd dan verwacht

Leuke aanbiedingen en snelle levering!

Leuke aanbiedingen voor een mooie prijs. Snelle levering!

geweldig

Ik had hard dekbedovertrekken nodig en ik zag een zeer voordelige aanbieding en ik heb ze besteld 2 stuks en er stond precies wanneer ze zeker verstuurd zouden worden. Ik kreeg ze zelfs ondanks deze drukke tijd een dag eerder en ik werd goed op de hoogte gehouden waar DHL was.

Praktische Zinvolle artikelen voor een mooie prijs

De topper is echt geweldig, die is echt super fijn en voordelig. De dekbedhoezen vond ik wat tegenvallen die waren super dun. Wel een hele mooie print.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren