mooie service altijd

Kan jullie bij iedereen aanraden

Altijd snelle levering

Mooie producten, leuke prijs en snelle leveringen

Betrouwbare voordelig

Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen en oom met de klanten service

Altijd zeer correct

De bestellingen worden goed opgevolgd en bij moeilijkheden wordt een oplossing gezocht

Perfect over de hele lijn!

Vlotte bestelling, super snel geleverd!

Ik ben erg blij met jullie sit.is makkelijk en handig.geen lange wachttijden wordt snel afgeleverd.en het doet wat het beloofd.

Goede site

Goede en mooie aanbiedingen en snelle levering.

juiste prijs en snel geleverd

nvt

Altijd goede producten

Goede producten en prijselijk. Bestelde pakketen worden geleverd volgens afspraak. Eveneens dat je ook altijd op de hoogte wordt gebracht per e-mail wanneer je pakket geleverd wordt.

Correcte en snelle levering

Snellere levering dan verwacht in deze tijden van corona. De dag na bestelling had ik het al in huis.

Mijn bestelling tip top in orde en op tijd geleverd

Ik bestel regelmatig via Voordeelvanger en ik heb er tot op heden nog geen seconde spijt van. Laat de aanbiedingen maar komen !

Artikelen zijn van goede kwaliteit.

Ik heb al veel besteld bij Voordeelvanger en ben altijd zeer tevreden van de artikelen.

Topproduct voor een lage prijs

Juiste artikel met goede maat.

goede en atttend

Perfect product geleverd.

Vandaag mijn handschoenen voor op de fiets geleverd gekregen. Zat wel een vertraging door PostNL in, maar ik heb ze. Kwaliteit goed, maat goed, werking op het touchscreen goed. Geheel tevreden.

heel goed

Regelmatig bestel ik bij VoordeelVanger. Goede aanbiedingen. Alleen de verzendkosten blijf ik vrij hoog vinden. Misschien boven de 25 euro gratis? Verder helemaal tevreden.

Vlotte levering. Over de kwaliteit van het product nog geen duidelijke mening, komt later.

Bij de tweede bestelling werd geen ontvangstbevestiging gestuurd. Desondanks kwam product vlot aan.

Goede en snelle levering en communicatie

Goede en snelle levering en communicatie

Gewoon top!!!

Al veel besteld bij jullie,heel correct,goed verpakt,spoedige levering,kan volgen via app,veilige betaling,enz,geen negatieve ervaringen tot vandaag. Ik doe verder met jullie,bedankt.

Duidelijke instructies qua levering

Correct

Prijs en veel voordeel

alles goed

goede ervaring alles wordt geleverd

snelle en betrouwbare levering

Prijzen zijn echt aanbiedingen; als je bestelt volgt een snelle levering. Ben zeer tevreden.

Alles prima verlopen

geduld wordt beloond

Heb op 4/12/20 een lamp besteld en heb die slechts op 12/12/20 ontvangen. Blijkbaar is dat volgens VoordeelVanger nog snel. Daar ik dit niet gewoon ben heb ik op 10/12/20 een mail gestuurd waar ik dadelijk antwoord op heb gekregen. De aflevering van het pakketje is anders verlopen dan ik had verwacht. Er werd gebeld, binnen de minuut stond ik buiten maar ik zag de bedeler aan de overkant van de straat lopen, hoe hard ik ook riep, hij leek me niet te horen want hij was blijkbaar een zeer luid gesprek aan het voeren, toen ik naar mijn voordeur liep zag ik het pakketje op de stoep liggen, dit verbaasde me wel daar het pakketje gemakkelijk in de brievenbus had gepast. Tegenwoordig loopt er wel heel wat mank met de bedeling. Wat als iemand het gewoon had meegenomen? Enfin eind goed al goed. Nu hoop ik nog dat de lamp op zonne energie werkt want er heeft nog niet te veel zon geschenen de laatste twee dagen.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren