Vlotte service

Ik heb reeds verschillende zaken besteld via voordeelvanger en steeds vlotte afwerking en prima aflevering.

zeer tevreden

voor elk wat wils

zeer goed

Prima geregeld

Goeie communicatie via de mail en pakketjes goed ingepakt. En prijs/kwaliteit prima Ben zeer tevreden.

Bij uitgeput artikel zeer goede service. Echt een aanrader.

Snel en voordelig

Zeer scherpe prijzen en behoorlijk snel geleverd!

Correct en vlug geleverd

Oke

Oke

Uitstekende service

Altijd hoge kwaliteit en zeer stipte leveringen

top

redelijke prijzen alleen hoge verzendkosten wel tegenwoordig snelle levering

Altijd alles correct.

Geweldig!

Tevreden over voordeelvanger

Beste 1 opmerking te veel dagen dat we niks weten of horen hoe het is gesteld met de bestelling bestelling is gedaan bv: op 7/12 ondertussen is er geen bericht meer tot 11/12 waar uw pakje gebleven is. met deze tijden en de drukte kan het wat langer duren met leveren maar wanneer we weten waar ons pakje is , is het toch aangenamer om te wachten. met vriendelijke groeten

Goede prijs en snelle levering

Goede producten, levering en communicatie

Goede service en producten, goede prijs en kwaliteits verhouding en de communicatie over de levering

Snelle levering,korting en goed materiaal - de ideale winkelen in deze coronatijd !

Goede en eerlijke presentatie van aangeboden materialen Snelle levering Verschillende methoden tot betaling De ideale winkelmethode in deze tijd

Goede communicatie redelijk snelle levering

Werd op de mail goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Redelijk snelle levering is natuurlijk niet persé te wijten aan de aanbieder we hebben allemaal te maken met de drukte bij de bezorgdiensten gezien de feestdagen en de extra druk van de heersende pandemie

Prima afhandeling en vlotte bezorging.

Met alle begrip voor de iets langere levertijd, is alles toch bijzonder goed verlopen.

vlotte levering

goede prijzen en vlotte leveringen

Correct en op tijd

Is er niet de eerste keer dat mijn bestellingen plaats via VoordeelVanger.nl en met veel aandacht wordt behandeld. Mijn dankbaarheid voor uw zakelijk dienst!!

snel bezorgt en een goed product

snel bezorgt en een goed product

Uiterst tevreden

Snelle levering en goede produkten

Makkelijke site, snelle correcte levering Goede info betreffende bestelling en levering

Items waren goed. Verzending duurde wel lang.

Doet wat het zegt dat het doet.

Prima producten en goede order begeleiding. Goed verzorgd.

Goed product

Eemnesserweg 11 -3