geweldig

had mijn bestelling pas binnen een dikke week verwacht en heb ze gisteren al ontvangen, dat is heel leuk

Leuk shoppen

Spijtig dat één artikel niet kon geleverd worden ondanks het nog voorradig was bij bestelling

Hele leuke en soms aantrekkelijke aanbiedingen!

Tot nu allemaal heel positief, gewoon vaak leuke hebbedingetjes tegen een zeer voordelige prijs. Wat ik wel jammer vind maar wat ik ook heel erg begrijp is dat wanneer je iets gekocht hebt dat je dan vervolgens een paar dagen later ziet dat het goedkoper is of zelfs 1 + 1 gratis! Maar ik ben echt een fan van jullie leuke aanbiedingen!

Great again!

Snelle en correcte levering!TOP+++++

vlotte bestelling en binnen de week geleverd

best tevreden over het ganse verloop, één minpuntje, de bestelling werd geleverd welliswaar in kartonnen doosje maar plastiek rondom was helemaal gescheurd

Geweldig 100% tevreden

Altijd alles op tijd geleverd en alle artikelen zijn exact zoals afgebeeld, ooit 1x iets ontvangen wat niet compleet was maar onmiddellijk opgelost en aangevuld. Super tevreden en raad Voordeelvanger bij iedereen aan.

prima aankoop

Prima aankoop van een instant hot water dispenser. Ik heb er spijt van dat ik dit product niet eerder heb gekocht. Tevens een snelle en correcte levering.

Bezorging op tijd. De tijd moet het leren of het product (kussens) voldoen aan de verwachtingen. M.vr. gr, Kor Versluis

Tevreden!

Producten zoals verwacht en veel goedkoper!

betrouwbare site en goede afhandeling

Super service

klantvriendelijke service en snelle afhandeling bestelling

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling

Wat leuk !

Wat beloofd wordt gebeurd ook.

zeer tevreden

altijd op tijd geleverd, producten perfect in orde

Goed spul

Goede service en snelle afhandeling

Stipte levering

Correct en vlug.

Prima leveringen en productenq

Goed product

Drie artikelen allemaal prima

Zuurstofmeter voor de vinger werkt goed, fijn om in dit coronatijdperk zoiets bij de hand te hebben. 2 zaklantaarns voor de prijs van 1, koopje! Infrarood thermometer erg handig!

Geweldige service

Netjes verpakt en levering op tijd.

Snelle afhandeling van de bestelling

Maandagavond de bestelling geplaatst en woensdagmiddag geleverd. Gezien de drukke tijden voor de pakketbezorgers, vind ik dit echt geweldig. Ook uiterst tevreden met de kwaliteit van het produkt.

waardeloos bedrijf

heb nog steeds geen retourticket na 10 dagen alles 3 dubbel ingevuld reageren nergens op en waardeloze spullen verkopen ze

Snelle levering, scherpe prijzen .

Handige gebruiksvoorwerpen , tegen een goede orijs.

Geweldig kniekussen voor een correcte prijs.

Het kniekussen is eenvoudig in gebruik en helpt bij het inslapen. Géén kniepijn meer bij het ontwaken.

Altijd snel en goed geleverd.

Goeie en snelle levering.

CORECTE EN VLOTTE BEDIENING

vlotte bestelling en verwerking