Heel tevreden over de kwaliteit en service van jullie

Moest ik niet tevreden zijn zou ik niet zoveel kopen bij jullie, dat lijkt mij logisch!

Correcte en snelle service,mijn eerste maar zéker niet mijn laatste bestelling bij jullie,Super..!

Prima,alle producten heelhuids en zoals voorzien geleverd op een voor in deze Coronatijden aanneemlijke tijdspanne,Toppie..!!

Steeds tevreden

Nooit problemen gehad, een aanrader.

Vorige Leveringen waren altijd correct

Nu heb ik dekbed overtrekken besteld die gisteren vrijdag 4 december zouden geleverd worden, door de grote drukte is dit niet gebeurd.

top prijs-kwaliteit

Altijd topproducten prijs-kwaliteit

Prima.

Zal vaker deze site in de gaten houden. Prijsverhouding is goed. Kwaliteit is goed. Bezorgen helemaal goed. Ben happy mens.

correcte levering

steeds zo goed als op geleverd en bij eventuele problemen vriendelijke service en vlugge hulp

perfect, meer moet het niet zijn

www

Leuke aanbiedingen

Leuke spullen maar de levering via DHL is altijd een grote puinhoop!

Duidelijk en supersnel

Ben te vrede met de bestelde goederen

Gewoon zeer tevreden

Al de bestellingen die ik heb gedaan, waren prima, goede service. Duidelijke afspraken in verband levering. Gewoon super !!!

Goederen die geleverd worden zij zoals omschreven ,maar de kortingen kloppen niet altijd daar hetzelfde product verkrijgbaar kan zijn aan dezelfde prijs en dan zonder korting

Stipte leveringen

Producten van goede kwaliteit tegen zeer goede prijzen

het product is altijd op tijd geleverd

het product is altijd op tijd geleverd , en bij eventuele problemen wordt je telkens perfect geholpen Goede service

Binnen 3 dagen had ik de bestelling in huis! Klasse!!

Leuke producten met korting, vlot geleverd.

Super content

Super aanbiedingen voor een lage prijs in één woord fantastisch

Correcte en snelle levering

Ondanks de drukke tijd met black friday. Sint en Kerst toch snel geleverd. Alles correct.

Kleine prijzen voor kwaliteitsproducten

Eerlijke site met toffe hebbedingetjes en promoties op producten die in het huishouden regelmatig gebruikt worden zoals: wastabs, scheermesjes,.

Snelle levering, voldoet aan verwachting.

Bestelling snel geleverd en voldoen aan verwachting.

Proficiat !

Goed materiaal. Goede communicatie. Goede service.

ZEER GOED

VLOTTE LEVERING. ALTIJD ALLES IN ORDE

Net wat ik nodig had!

De zaken die worden aangeboden zijn bijna stuk voor stuk dingen die je goed kan gebruiken!

PRIMA BEZORGING UITSTEKEND.

Goede kwaliteit

Een snelle service en goeie kwaliteit

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren