Alles is heel vlot verlopen.

Voor de eerste keer iets besteld en vanaf de bestelling tot levering thuis is alles heel vlot verlopen.

Help

Kan mijn bestelling NIET betalen ?? Kom nooit verder dan "bestelling bekijken " ???????

ok

alles in orde

volgens afspraak geleverd

tevreden

zeer tevreden en een snelle levering

De organisatie is uitstekend georganiseerd op elkaar afgestemd en beleefd goed afgeleverd .

en beleefd afgegeven .geen problemen met verbindingen met meldingen en betalingen door zelf gekozen betalingen .Met hartelijke groeten hartelijk dank.

Snelle levering en als was in orde.

Bestellen, betalen, leveren meer moet dat niet zijn

Als je net dat nodig hebt wanneer je het kan bestellen kan je een mooi voordeel meepikken.

Voldoet aan verwachting

Duidelijke taal en communicatie

Top apperaat

Stipt op tijd en goed ingepakt. Lamp werkt zoals het hoort

Lamp werkt zoals het hoort.

Super coorecte afhandeling.

Ik ben super content met mijn aankoop. Niet de eerste keer een aankoop geplaats en zeer correct afgeleverd qua levering. Prijs kwalitiet wordt gegarendeerd. Bedankt.

Wij zijn zeer tevreden!

Het bijzettafeltje is zeer mooi en stevig

ZEER RAPPE SERVICE

na 2 dagen was mijn pakje al toegekomen

Bestellen gaat prima. Vlotte afhandeling en zending is te volgen. Meestal op tijd

Er wordt op tijd geleverd

De spullen die we bestellen zijn van goede kwaliteit en service is top

Goede prijzen voor meestal degelijke producten

Vlotte levering en correcte omschrijving van het artikel

Goede kwaliteit.

Snelle levering.

Bestelling per 21-01-2021 gedaan en 22-01-2021 afgeleverd. In één woord geweldig. Dank je wel. N.B.: POSTNL: Klacht: Ik vind het een heel vreemde zaak dat de pakketdienst geen mondkap draag. Wij lopen wel met mondkap. M.i. is dit verplicht. Blijkbaar interesseert het PostNL niet, dat de besteller, indien besmet een complete regio kan besmetten, druk doende postpakketten en virussen aan het verspreiden. Graag uw reactie.

prima service

snel, betrouwbaar en voordelig

Leuke deals!

Leuke webshop met leuke deals!

Alles ok

Alles altijd prima geleverd.

Snelle en correcte service

Steeds weer toffe aanbiedingen van dag tot dag aan betaalbare schappelijke prijzen!

zeer snelle levering tegen een gunstige prijs.

Goede verpakking en snelle levering.

Eemnesserweg 11 -3

1251NA Laren